Başkanlardan “tedbirlere uyalım” çağrısı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 Mart’ta ayrıntılarını açıkladığı yeni “kontrollü normalleşme” dönemi başladı. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır ile Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, vatandaşları kurallara uyarak tedbirli olmaları konusunda uyardı.
Bu haber 2021-03-04 10:32:32 eklenmiş ve 126 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK-Özel Haber

 

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Bartın’da da yeni kontrollü normalleşme dönemi geçtiğimiz gün itibariyle başladı.

 

Sağlık Bakanlığı verilerine göre; orta risk (sarı) grubunda yer alan Bartın’da normalleşmeyle birlikte vakaların artmaması için Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır ile Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, vatandaşları kurallara uyarak tedbirli olmaları konusunda uyardı.

 

Yeni dönemde herkesin hassasiyetli olması gerektiğinin altını çizen Belediye Başkanları, maske, mesafe ve temizlik konusunda da tedbirlere devam edilmesini istedi.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bilindiği gibi yeni normalleşme süreci nedeniyle birçok işletme faaliyetlerine yeniden başladı. Bu işletmelere yönelik ekiplerimiz yeni süreç ve kurallar hakkında bilgi verdiler. Yeniden kapanmamak için bu zorlu salgın sürecinde ‘Sağlık İçin Hepimiz için’ kurallara uyalım” derken Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, tedbirleri bırakmadan normalleşmeye geçildiğini belirterek “İş yerlerini açacak tüm esnafımıza hayırlı bol kazançlar, tekrar yüz yüze eğitime başlayacak tüm öğrencilerimize de zihin açıklığı diliyorum.  Sosyal mesafe kurallarına uyarak ve maskeleri takarak dikkatli ve tedbirli olmalarını tüm halkımızdan rica ediyorum. Tedbirleri bırakmadan normalleşiyoruz” dedi.

 

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır da yine tedbirli olunmasını isteyerek “Kontrollü normalleşme süreci başlamış olup; iş yerlerini açacak tüm esnafımıza hayırlı işler, tekrar yüz yüze eğitime başlayacak öğretmenlerimize kolaylıklar ve tüm öğrencilerimize de zihin açıklığı diliyoruz. Sosyal mesafe kurallarına uyarak ve maskeleri takarak dikkatli ve tedbirli olmalarını tüm hemşehrilerimizden rica ediyoruz.” ifadelerini kullanırken Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, “‘Yerinde Karar’ dönemiyle birlikte kapılarını açan tüm esnaf kardeşlerime hayırlı işler diliyorum. Okullarına ve arkadaşlarına kavuşan tüm evlatlarımıza başarılar diliyor, hepsinin gözlerinden öpüyorum. Kısıtlamalardan yeniden etkilenmemek için tüm mekanlarda ve özelikle lokanta ve kafelerde maske mesafe ve temizlik kurallarına özen gösterelim.” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman pandemi vaka sayısı uyarı
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›