“Yüz yüze eğitimde bölüm sayısı arttırılmalı”

Bartın Üniversitesi Senatosu’nun 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi ilişkin almış olduğu kararları değerlendiren Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan, ekonomisi öğrenciye dayalı bir şehir esnafını da düşünerek Senatonun bu almış olduğu bu kararı tekrar gözden geçirerek yüz yüze eğitim bölüm sayısını artırmasının fayda olacağını belirtti.
Bu haber 2021-02-22 14:53:19 eklenmiş ve 136 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan, Bartın Üniversitesi Senatosu’nun aldığı 2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi kararlarını değerlendirdi.

 

Pandemi dolayısıyla yaklaşık bir yıldır öğrenciye dayalı işletmelerin artık dayanacak gücü kalmadığına dikkat çeken Özkan, Bartın esnafının yaşamış olduğu sıkıntılara işaret ederek “Senatonun almış olduğu bu kararı tekrar gözden geçirerek yeniden bir değerlendirme yapmasında fayda olacağını düşünüyorum.  Pandemi dolayısıyla yaklaşık bir yıldır öğrenciye dayalı işletmelerin artık dayanacak gücü kalmamıştır. Biz esnaflar olarak şartların ne kadar sıkıntılı olduğunu farkındayız. Hepimiz bu süreçte çok yara aldık. Mart başı itibaren inşallah kısıtlamaların kalkacağı bu dönemde biz Bartın esnafları olarak pandemi başladığından beri kurallara nasıl uyduysak uymaya da devam etmeye de devam edeceğiz” dedi.

 

Senatonun bu almış olduğu bu kararı tekrar gözden geçirerek yüz yüze eğitim bölüm sayısını artırmasının faydalı olacağını kaydeden Bartın Bakkallar Odası Başkanı Özkan, “Bizlerin sağlığı kadarı şehrimize gelecek her öğrencinin ve burada görev yapan öğretim üyelerinin sağlığı bizler için önemli bizler bütün önlemleri ve fazlasını alacağımızı tekrar ifade ediyoruz.  Ekonomisi öğrenciye dayalı bir şehir esnafını da düşünerek Senatonun bu almış olduğu bu kararı tekrar gözden geçirerek yüz yüze eğitim bölüm sayısını artırmasında fayda olacaktır” diye konuştu.


ETİKETLER : Bartın Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Barış Özkan Bartın Üniversitesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›