Bartın için normalleşme süreci ele alındı!

Vali Sinan Güner başkanlığında gerçekleştirilen Pandemi İl Koordinasyon Kurulu’nda normalleşme adımları masaya yatırıldı.
Bu haber 2021-02-19 12:48:22 eklenmiş ve 274 kez görüntülenmiştir.

 

 

Pandemi İl Koordinasyon Kurulu, koronavirüsle mücadele kapsamında İlimizde yürütülen çalışmaları ve alınan tedbirlerin sürekliliğini değerlendirmek amacıyla Vali Sinan Güner başkanlığında toplandı.

 

Zoom üzerinden gerçekleştirilen toplantıya Garnizon Komutan V., Belediye Başkan Vekili Necmi Balık, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, siyasi parti il başkanları, ilgili kurum müdürleri, STK temsilcileri ile mesleki kuruluş temsilcileri katıldı.

 

Vali Güner’in açılış konuşmasıyla başlayan ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan sunum ile devam eden toplantıda, ilk ve orta öğretim kurumlarında yüz yüze ve dönüşümlü eğitime geçilmesi, okul kantinlerinde alınması gereken tedbirler, kafe-restoran gibi işyerlerinin açılması, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanmakta olan esnek mesai uygulaması, 65 yaş ve üzeri vatandaşların pazar yerlerine giriş yasakları ve Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu kararları doğrultusunda Bartın Üniversitesinde eğitim öğretime başlanması konuları değerlendirildi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Pandemi İl Koordinasyon Kurulu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›