31 iş makinesi, 300 personel!

Bartın Belediyesi, Belediye Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde yürütülen karla mücadelede gece gündüz demeden çalışırken 31 iş makinesi ve 300 personel sahada kar mücadelesi verdi.
Bu haber 2021-02-17 11:59:59 eklenmiş ve 158 kez görüntülenmiştir.

 

 

Bartın Belediyesi, Belediye Acil Hizmet Merkezi (BAHMER) koordinesinde kar yağışının başlamasıyla birlikte karla mücadeleye başladı.

Yoğun kar yağışına rağmen şehrin her noktasında hızlı bir çalışma yürüten belediye ekipleri olası aksiliklerin yaşanmaması adına 7/24 görev yapıyor. Ekipler, yağış devam ederken dahi çalışmalarını sürdürdü.  

Kente yağan karın hayatı olumsuz etkilememesi adına ekiplerin gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Belediye Başkanı Cemal Akın; “Meteorolojinin uyarıları doğrultusunda kar yağışına karşı önlemimizi almıştık. Ekiplerimiz hayatın olumsuz etkilenmemesi adına gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. 31 iş makinesi ve 300 personel ile kar mücadelemizi sürdürüyoruz. 2 vardiya şeklinde 150’şer kişilik ekiple 24 saat esasına göre çalışıyoruz. 2 bıçaklı kamyon, 1 adet greyder, 8 adet Beko Loder, 2 adet tuz kamyonu, 1 adet solüsyon tankı, 1 adet HMK mini yükleyici kepçe ve piyasadan da kiraladığımız 16 kepçe ile alandayız. Depolarımızda bulunan 500 ton kum, 100 ton tuz ve 200 ton solüsyonumuz da buzlanmaya karşı kullanılıyor. Görev alan tüm personelimize işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın karla mücadele belediye karla mücadele
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›