BAHMER’deki çağrıları Başkan karşıladı

Karla mücadele çalışmalarının koordine edildiği Belediye Acil Hizmet Merkezi (BAHMER)’nde incelemelerde bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Acil Hizmet Merkezi’nde vatandaşlardan gelen telefonlara cevap vererek talepleri not aldı.
Bu haber 2021-02-17 11:59:04 eklenmiş ve 160 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, karla mücadele çalışmalarının koordine edildiği Belediye Acil Hizmet Merkezi (BAHMER)’ni ziyaret ederek, çalışmaları yerinde inceledi ve görevli personelden bilgi aldı. Başkan Akın, çağrıların karşılandığı masaya oturarak gelen çok sayıda çağrıyı karşıladı. Vatandaşların taleplerini not alarak alanda görevli karla mücadele ekiplerine ileten Başkan Akın,  iletilen taleplerle öncelik sırasına göre ilgilenilmesi talimatını verdi.

 

“Anında müdahale ediyoruz”

 

Ekiplerin yoğun bir şekilde çalıştığını belirten Belediye Başkanı Cemal Akın, çalışmalarla ilgili açıklamasında “Vatandaşlarımızın kar yağışından olumsuz yönde etkilenmemesi için oluşturduğumuz karla mücadele ekiplerimiz kar küreme çalışmalarını ana arterler ve mahallelerimizde titizlikle sürdürüyor. Ayrıca ekipler yollarda oluşabilecek buzlanmayı önlemek için aralıklı olarak tuzlama çalışması gerçekleştiriyor. Belediye Acil Hizmet Merkezi (BAHMER)’nde bu çalışmalarımıza yön veriyoruz. Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiriyoruz. Acil açılması gereken yerler olabiliyor. Buralara anında müdahale ediyoruz. Hastane yollarını sürekli açık tutmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın ulaşımda sorun yaşamaması adına üzerimize düşeni yapıyoruz. Çalışmalarda büyük bir özveri gösteren personelimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın BAHMER karla mücadele
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›