Pazarcı esnafından ikinci pazaryeri için Başkan’a teşekkür

Bartın Kapalı Pazaryeri esnafı, Belediye’nin arkasında bulunan alanda kurulması düşünülen ikinci pazaryeri için Belediye Başkanı Cemal Akın’a teşekkür etti.
Bu haber 2021-01-15 14:49:04 eklenmiş ve 156 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK-ÖZEL HABER

 

Geçtiğimiz günlerde Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, pazaryerini gezerek koronavirüs kapsamında alınan tedbirleri yerinde incelemişti.

 

Kapalı Pazaryeri’ndeki esnafla da görüşen Başkan Akın, onların taleplerini de alarak istişarelerde bulundu.

 

Pandemi nedeniyle vatandaşların pazaryerinden çok marketlere yönelmesi nedeniyle işlerinin olumsuz etkilendiğini belirten pazaryeri esnafı, belirlenecek birkaç noktada daha pazaryeri kurulmasını talep etti.

 

Başkan Akın da zor günlerden geçen esnafın bu talebine olumlu yaklaşırken konuyla ilgili araştırma ve inceleme yapacağını söylemesi pazaryeri esnafı tarafından memnuniyetle karşılandı.

 

“Hepimizin amacı Bartın’a güzel hizmetler verebilmek”

 

Yaşanan bu gelişme ve taleplerinin olumlu karşılanması üzerine kurulacak olan ikinci pazaryeri için Bartın Kapalı Pazaryeri esnafı, Başkan Akın’a teşekkür etti. Pazarcı esnafı adına konuşan Cengiz Aslan, Bartın’a daha iyi hizmet verebilmeyi amaçladıklarını belirterek “Bartın Belediye Başkanımıza öncelikle bize ve Bartın’a yıllardır hizmet verdiğimiz, halkın da gelip alışverişini rahatlıkla yapabildiği böyle güzel bir kapalı pazaryeri kazandırdığı için tekrar teşekkür ediyoruz. Ama artık Bartın büyüdüğü için buralar da artık yetmiyor. Geçtiğimiz gün bizleri ziyaret eden Belediye Başkanımızla istişare ettik. Farklı yerlerde pazaryeri kurulmasını talep ettik. Bu alanlardan biri de yeni otobüs duraklarının yapılacağı Belediye’nin arkasındaki bölge oldu. Sağ olsun kendisi geldi bizi ziyaret etti, ilgi ve alaka gösterdi, talebimizi de olumlu karşıladı. Bizim amacımız Bartın’a, vatandaşımıza daha iyi hizmet edebilmektir. Pandemi sürecinde marketler biraz daha öne çıktığı için biz pazarcılar yara aldı. Bartın Kapalı Pazaryeri, 50 yıllık bir pazaryeri ve artık Bartın da büyüdüğü için bizim de bölgelere yayılmamız gerekiyor. İnşallah Başkanımız da bu konuda bizler için elinden geleni yapacaktır, buna inanıyoruz. Bize verdiği destek için de ayrıca kendisine teşekkür ediyoruz. Hepimizin amacı Bartın’a güzel hizmetler verebilmektir.” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Kapalı Pazaryeri Belediye Başkanı Cemal Akın pazarcı esnafı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›