Bartın’da kış tedbirler belirlendi

Kış tedbirlerinin masaya yatırıldığı toplantıda Vali Sinan Güner, tüm tedbirlerin en üst düzeyde alınarak herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi talimatını verdi.
Bu haber 2021-01-07 01:45:22 eklenmiş ve 120 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Kış mevsiminin başlamasıyla birlikte olumsuz hava koşulları nedeniyle oluşabilecek muhtemel risklerin ve özellikle ulaşımda meydana gelebilecek aksamaların değerlendirilmesi amacıyla Vali Sinan Güner başkanlığında “Kış Mevsiminde Alınacak Tedbirler Toplantısı” yapıldı.

 

Pandemi tedbirleri dolayısıyla zoom üzerinden gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, Belediye Başkanı Cemal Akın, İlçe Kaymakamları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Kolluk Kuvvetleri, İl Özel İdaresi, İlgili Kurum Müdürleri, DSİ- Karayolları yetkilileri, EnerjiSa temsilcisi, Bartın Şoförler Odası, Türk Kızılayı Bartın Şubesi ile Karayolları Yük Taşıma Kooperatifi yetkilileri katıldı.

 

Toplantıda ilk olarak Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kış tedbirleri kapsamında hazırlanan sunumlar aktarıldı.

 

Kar yağışı öncesinde olası durumlara yönelik tedbirlerin masaya yatırıldığı toplantıda Vali Güner, mevsim itibariyle genel hayatı etkileyebilecek yoğun kar yağışı, don, heyelan ve su baskını gibi meteorolojik olaylara karşı görevli tüm kuruluşların hazır olmasını istedi. Bu meteorolojik koşulların başta ulaşım olmak üzere enerji arzı, haberleşme ve tedarik hizmetlerinde aksaklığa sebebiyet verebileceğine dikkat çeken Vali Güner, bu hususta vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunarak olumsuz bu koşulların genel hayata etkisinin en aza indirilmesinin önemli olduğunu söyledi.

 

Vali Güner, ilgili kurumlara genel itibariyle alınması gereken tüm tedbirlerin en üst düzeyde alınarak herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi talimatını verdi.

 


ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği kış tedbirleri
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›