Ay sonunda trafiğe açılması planlanıyor

Vali Sinan Güner, Ocak ayı sonu itibarıyla trafiğe açılması planlanan Bartın-Amasra-Kurucaşile-Cide Karayolunda incelemelerde bulundu.
Bu haber 2021-01-02 21:28:58 eklenmiş ve 193 kez görüntülenmiştir.

 

 

 Vali Sinan Güner, Bartın-Amasra-Kurucaşile-Cide Karayolunda yapımı devam eden Çakraz-Karaman Köyü arasındaki yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Güner’e ziyaretinde Amasra Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Kurucaşile Kaymakamı Muhammet Güzel, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Fahri Semiz ile Karayolları Kastamonu 15. Bölge Müdürü Yüksel Oğuzhan da eşlik etti.

İncelemeleri sırasında Vali Güner, Karayolları Kastamonu 15. Bölge Müdüründen yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bartın-Amasra-Kurucaşile-Cide Karayolunda yapımı devam eden Çakraz-Karaman Köyü arasındaki yol yapım çalışmalarında; bin 8 metre uzunluğundaki T1 tüneli daha önce hizmete açılmış, bin 529 metre uzunluğundaki T2 tünelinde de çalışmalar tamamlanmıştı. 2 bin 319 metre uzunluğundaki T3 tünelinde ise asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ayrıca 260 metre uzunluğundaki Cumayanı Viyadüğü ile T3 tüneli çıkışında toplam uzunlukları 300 metre olan 5 adet çift köprü (Gölderesi Köprüleri) yapımı bitirildi.

Güzergahtaki çalışmalar tam gaz sürerken, Ocak ayı sonu itibarıyla trafiğe açılması planlanıyor.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Valisi Sinan Güner Kurucaşile
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›