Acısı yürekleri dağladı!

Bartın merkeze bağlı Budakdüzü İlkokulu’na öğrenci taşıyan öğrenci servisi ile motosiklet çarpıştı. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü 17 yaşındaki Murat Özkara, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.
Bu haber 2018-09-29 10:33:44 eklenmiş ve 338 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Kaza; dün sabah saatlerinde Budakdüzü İlkokulu mevkiinde yaşandı. İddialara göre kardeşini kullandığı motorla okula bırakan 17 yaşındaki Murat Özkara, daha sonra motosikleti ile işe gitmek üzere yola çıktı. Bu sırada virajlı yolda kontrolünü kaybeden motosikletli genç, karşı şeritten gelen öğrenci servisi ile çarpıştı. Motosikleti ile öğrenci servisinin altına giren ve ağır yaralanan Özkara, çevredekilerinde yardımıyla aracın altından çıkarılıp hastaneye kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Özkara hayatını kaybederken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Murat Özkara’nın İl Özel İdarede geçici işçi statüsünde çalıştığı ayrıca Valilik Personeli Ömer Özkara’nın oğlu olduğu öğrenildi.

 

 

Ailesinin feryadı yürekleri dağladı

 

 

Kaza sonrasında tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Murat Özkara’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Bartın Kadın Doğum Hastanesi morguna kaldırıldı. Anne Özkara ve baba Özkara görevlilerin müsadesiyle mora girdi. Oğullarının cansız bedenini gören anne ve babanın feryatları yürek burktu.

 

Özkara’nın aile yakınları ve arkadaşlarının da morg kapısı önüne üzüntü içinde bekledikleri görüldü.

 

17 yaşındaki Özkara'nın cenazesi bugün defnedilecek. 

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›