İHALE İLANI

AKARYAKIT SATIN ALINACAKTIR
Bu haber 2020-12-07 09:19:43 eklenmiş ve 140 kez görüntülenmiştir.

 

İHALE İLANI

AKARYAKIT SATIN ALINACAKTIR

İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI BARTIN ÜNİVERSİTESİ

Akaryakıt Ürünleri Alımı mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

İKN                                                      : 2020/594952

1-İdarenin

a) Adı                                                  : İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI                                                                                       YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI BARTIN ÜNİVERSİTESİ

b) Adresi                                              : BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İdari ve Mali İşler                                                     Daire Başkanlığı /Ağdacı Mh. 74100 BARTIN                                                                                     MERKEZ/BARTIN

c) Telefon ve faks numarası                  : 0378 223 53 17 - 223 53 38 - 0378 223 50 21

ç) İhale dokümanının görülebileceği     

ve e-imza kullanılarak indirilebileceği

internet sayfası                                    : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu mal alımın

a) Adı                                                  : Akaryakıt Ürünleri Alımı

b) Niteliği, türü ve miktarı                      : 1.000 Litre Kurşunsuz Benzin 95 Oktan ile 20.000 Litre                                                                     Motorin (Diğer) Alımı

                                                             Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde                                                       bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

c) Yapılacağı/teslim edileceği yer          : 1- Jeneratörlerin ihtiyacı olan akaryakıt; Üniversitemiz                                                                     Ağdacı Kampüsü (Ağdacı Mah./BARTIN), Kutlubey                                                                          Kampüsü (Kutlubeyyazıcılar Köyü/ BARTIN) ve Ulus                                                                        Meslek Yüksekokulu (Ulus/BARTIN)'nda bulunan                                                                               Jeneratörler için jeneratörlerin kurulu olduğu yerde                                                                              İdarece yazılı veya elektronik ortamda talep edildikten                                                                      sonra en geç 24 saat içerisinde günlük limitsiz deposuna                                                         doldurulacaktır. 2-Gezi Teknesinin ihtiyacı olan akaryakıt;                                                  Bartın Meslek Yüksekokulu Kurucaşile Yerleşkesinde                                                                      gezi teknesinin bulunduğu yerde İdarece yazılı veya                                                                        elektronik ortamda talep edildikten sonra en geç 24 saat                                                       içerisinde günlük limitsiz deposuna doldurulacaktır. 3-                                                   Çim biçme, çapa vb. şekildeki diğer makine ve cihazların                                                          ihtiyacı olan akaryakıt İdare tarafından teslim alınacaktır.

ç) Süresi/teslim tarihi                            : 01.01.2021 - 31.12.2021 tarihler arasında; 1- Jeneratörlerin                                                   ihtiyacı olan akaryakıt; Üniversitemiz Ağdacı Kampüsü                                                        (Ağdacı Mah./BARTIN), Kutlubey Kampüsü                                                                                         (Kutlubeyyazıcılar Köyü/ BARTIN) ve Ulus Meslek                                                                                   Yüksekokulu (Ulus/BARTIN)'nda bulunan Jeneratörler                                                                    için jeneratörlerin kurulu olduğu yerde İdarece yazılı                                                                  veya elektronik ortamda talep edildikten sonra en geç                                                                24 saat içerisinde günlük limitsiz deposuna                                                                                                 doldurulacaktır. 2-Gezi Teknesinin ihtiyacı olan akaryakıt;                                                    Bartın Meslek Yüksekokulu Kurucaşile Yerleşkesinde                                                                     gezi teknesinin bulunduğu yerde İdarece yazılı veya                                                                        elektronik ortamda talep edildikten sonra en geç 24 saat                                                       içerisinde günlük limitsiz deposuna doldurulacaktır. 3-                                                   Çim biçme, çapa vb. şekildeki diğer makine ve cihazların                                                          ihtiyacı olan akaryakıt İdare tarafından teslim alınacaktır.

d) İşe başlama tarihi                 : İşe başlama tarihi 01.01.2021, İş bitirme tarihi 31.12.2021'dir.

3-İhalenin

a) İhale (son teklif verme) tarih ve saati  : 16.12.2020 - 10:00

b) İhale komisyonunun toplantı yeri

(e-tekliflerin açılacağı adres)                 : Bartın Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı                                                                      İhale Salonu (Ağdacı Mh -74100 - Merkez / BARTIN)

4. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

4.1. İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeler ve yeterlik kriterleri ile fiyat dışı unsurlara ilişkin bilgileri e-teklifleri kapsamında beyan etmeleri gerekmektedir.

4.1.1.3. İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgelerine ilişkin bilgiler:

1- Bayilik Lisansı:

a) İstekli bir Akaryakıt ve Dağıtım Pazarlama Kuruluşu ise; Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından verilmiş ve iş bitim tarihine kadar geçerliliği olan Teklif sahibinin Akaryakıt ve Dağıtım Pazarlama Kuruluşu olduğunu gösteren belge,

b) İstekli bir Akaryakıt ve Dağıtım Pazarlama Kuruluşunun Bayisi ise; Teklif sahibinin Bayisi olduğu kuruluşdan verilmiş ve iş bitim tarihine kadar geçerliliği olan Akaryakıt ve Dağıtım Pazarlama Kuruluşunun Bayisi olduğuna dair Bayilik Yazısı ve Bayilik Sözleşmesi,

2- İstekliye Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan Bayilik yapmak üzere verilmiş ve iş bitim tarihine kadar geçerliliği olan İstasyonlu Bayilik Belgesi,

3- İsteklinin bağlı bulunduğu ilgili Belediye Başkanlığından alınmış olan İş Yeri Açma ve İzin Belgesi,

NOT: İsteklilerin 1. madde için (a) ve (b) bendinde istenen belgelerden birini sunmaları yeterli kabul edilir.

4.1.2. Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirkülerine ilişkin bilgileri;

4.1.2.1. Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi bilgileri,

4.1.2.2. Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler (anonim şirketler tarafından her durumda bu bilgileri gösterir pay defteri) ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,

4.1.3. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

4.1.4. Şekli ve içeriği İdari Şartnamede belirlenen geçici teminat bilgileri.

4.1.5 İhale konusu alımın tamamı veya bir kısmı alt yüklenicilere yaptırılamaz.

4.2. Ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından ekonomik ve mali yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

4.3. Mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin belgeler ve bu belgelerin taşıması gereken kriterler:

İdare tarafından mesleki ve teknik yeterliğe ilişkin kriter belirtilmemiştir.

5. Ekonomik açıdan en avantajlı teklif sadece fiyat esasına göre belirlenecektir.

6. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir.

7. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur.

8. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir.

9. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır.

10. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

11. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

12. Bu ihalede elektronik eksiltme yapılmayacaktır.

13. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi, ihale tarihinden itibaren 120 (YüzYirmi) takvim günüdür.

14.Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.

15. Diğer hususlar:

Aşırı düşük teklif değerlendirme yöntemi: İhale, Kanunun 38 inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacaktır.

Basın:www.ilan.gov.tr                                                                                                         ILN01272738

ETİKETLER : Bartın Basın İlan Kurumu ilan resmi ilan ihale akaryakıt alımı Bartın Üniversitesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›