Yeni ve yerli solunum cihazları geldi!

Bartın Devlet Hastanesi’ne yeni ve yerli solunum cihazlarının geldiğini açıklayan AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, “Gönül ister ki bunları hiç kimse kullanmak zorunda kalmasın. Önümüzdeki kritik günlerde herkes üzerine düşeni yaptığında bu sıkıntılı günleri aşabiliriz, birlikte başarmak zorundayız.” dedi.
Bu haber 2020-11-24 09:39:16 eklenmiş ve 195 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Etkisini günden güne arttıran korona virüs salgınına karşı Türk Mühendisler tarafından Biosys, Arçelik, Aselsan, Baykar ve Sağlık Bakanlığı ortak çalışmasıyla yapımı gerçekleşen yüzde 100 yerli mekanik solunum cihazları birçok ilde olduğu gibi Bartın’da da kullanılmaya başlandı. 

Türkiye’de üretilen yerli mekanik solunum cihazları Bartın Devlet Hastanesi’ne de gönderildi.

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, “Bartın Devlet Hastanemize yeni ve yerli solunum cihazlarımız geldi. Gönül ister ki bunları hiç kimse kullanmak zorunda kalmasın. Koronavirüsten korunmanın yegane yolu: ‘maske, mesafe, temizlik’. Ancak bunu slogan olarak değil hayatımıza titizlikle tatbik etmek zorundayız. Açıklanan yeni tedbirlere harfiyen uymanın yanı sıra şu önümüzdeki kritik günlerde herkes üzerine düşeni yaptığında bu sıkıntılı günleri aşabiliriz, birlikte başarmak zorundayız. Herkese sağlıklı günler dilerim.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Devlet Hastanesi AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›