İnşaatı 10 ayda tamamlanacak!

Amasra Hükümet Konağı’nda inşaat çalışmalarının başladığını açıklayan AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, çalışmaların 10 ayda tamamlanacağını söyledi.
Bu haber 2020-11-23 09:58:16 eklenmiş ve 127 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Av. Yılmaz Tunç, Amasra’nın tarihi dokusuna uygun olarak tasarlanan Amasra Hükümet Konağı için inşaat çalışmalarına başlandığını açıkladı.

Amasra’da kamu hizmetlerinin daha düzenli ve yeterli düzeyde sunulabilmesini sağlayacak olan Hükümet Konağı inşaatının 10 ayda tamamlanacağını belirten Milletvekili Tunç, “Fatih Sultan Mehmet Han’ın ‘Lala Lala Çeşm-i Cihan bu mu ola?’ diyerek dünyanın gözbebeği olarak nitelendirdiği Amasra İlçemize yakışacak bir eseri daha kazandırıyoruz. Arsa tahsisi ve proje çalışmaları geçen yıl tamamlanan ve 2020 yılı yatırım programına alınarak yapım ihalesi süreci başlatılan 29 Haziran 2020 tarihinde yapım ihalesi gerçekleştirilen Amasra Hükümet Konağı inşaatı başladı. Amasra ilçemizin tarihi dokusuna uygun olarak tasarlanan Amasra Hükümet Konağı, Amasra İlçemizde kamu hizmetlerinin daha düzenli ve yeterli düzeyde sunulabilmesini sağlayacak. 4 bin 380 metrekare inşaat alanına sahip ve 3 kattan oluşacak olan Amasra Hükümet Konağının ödeneği hazır olup, inşaat 10 ayda tamamlanacak. Amasra ilçemize hayırlı olsun.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Amasra Amasra Hükümet Konağı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›