Yeni yasaklar dün akşam itibariyle devreye girdi!

İçişleri Bakanlığının, yeni tip koronavirüs ile mücadele amacıyla valiliklere gönderdiği genelge kapsamında uygulanacak tedbirler, dün akşam saat 20.00'de devreye girdi. Bu doğrultuda Bartın’daki market, berber, kuaför ve güzellik merkezleri sadece saat 10.00 ila 20.00 arasında hizmet sunmaya başladı.
Bu haber 2020-11-21 09:53:24 eklenmiş ve 131 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

İçişleri Bakanlığı, Kabine Toplantısında alınan kararlar doğrultusunda yeni COVID-19 tedbirleri uygulanması için valiliklere genelge gönderdi.

Bartın Valiliği’ne de gönderilen genelgeye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde alınan kararlar doğrultusunda yeni tedbirler, 20 Kasım Cuma günü (dün akşam) saat 20.00'den itibaren uygulanmaya başlandı.

Bartın’da da uygulanan yeni kararlar kapsamında, alışveriş merkezi, market, berber, kuaför ve güzellik merkezleri sadece saat 10.00 ila 20.00 arasında hizmet sunmaya başladı.

Restoran, lokanta, pastane, kafe, kafeterya gibi yeme içme yerleri 10.00 ila 20.00 saatleri arasında sadece paket servis veya gel al hizmeti verecek şekilde açık olabilecek. Restoran, lokanta veya online yemek sipariş firmaları saat 20.00’den sonra sadece telefonla ya da online sipariş üzerine paket servis hizmeti verebilecek.

Şehirlerarası karayolları kenarında bulunan ve şehirlerarası toplu ulaşım veya lojistik amaçlı araçlara hizmet veren dinleme tesislerinde yer alan yeme içme yerleri kısıtlamalardan istisna tutulabilecek.

 

ETİKETLER : Bartın İçişleri Bakanlığı Bartın Valiliği koronavirüs yeni yasaklar
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›