Suç ve suçlularla mücadele devam ediyor!

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü’nün suç ve suçlularla mücadelesi devam ediyor. Okulların da açılmasıyla birlikte kentin huzuru ve güveni için denetimlerini arttıran Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan denetimlerde araması olan 3 şahıs yakalanırken okul servis araçlarına toplamda 931 TL para cezası kesildi.
Bu haber 2018-09-26 15:03:46 eklenmiş ve 225 kez görüntülenmiştir.

 

 

 Erkan Hızoğlu

 

 

Bartın’da okulların da açılmasıyla birlikte merkezde ve çevre ilçelerde denetimler arttırıldı. Okul önlerinde adate kuş uçurtmayan Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bu denetimleri kapsamında 641 şahıs sorgulandı, 61 okul ve çevresi, 12 Metruk bina, 19 internet kafe ve playstation kafe, 29 kahvehane, 6 iddia ve ganyan bayii, 5 içkili yer, 11 büfe, 5 cafe, 21 park, bahçe, 94 okul servisi, 33 diğer araç kontrol edildi. Okul servis araçlarından biri araca mesleki yeterlilik belgesinin olmamasından 715 TL, 2 araç sürücüsüne emniyet kemeri takmamasından dolayı 216 TL olmak üzere toplamda 931 TL para cezası uygulandı. Yine yapılan denetimlerde Borçlunun ödeme şartının ihlali, bina içerisindeki muhafaza altındaki eşya hırsızlığı, yoklama kaçağından aranması olan 3 şahış yakalandı.

 

 

 

Para cezası uygulandı

 

Bununla birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince ilimizde bulunan kahvehanelerde yapılan denetimler sırasında bir kahvehanede kumar oynatıldığı görüldü. Söz konusu kahvehaneye kumar oynattığından dolayı yer ve imkan sağlama suçundan adli işlem başlatılırken kumar oynayan şahıslara da para cezaları uygulandı.

 

Gerekli cezai işlemler yapıldı


Yine Asayiş Asayiş şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarda üzerlerinde kurusıkı silah bulunduran ve kullanan şüpheliler yakalanırken şahıslar hakkında gerekli cezai işlemler uygulandı.

 

Uyuşturucu madde ele geçirildi


Asayiş Şube Müdürlüğü Motorize Yunus ekiplerimiz tarafından da uyuşturucu madde bulunduran ve kullanan şahıslara yönelik yapılan olarak yapılan çalışmalar neticesinde Y.M isimli şüpheliden uyuşturucu madde ele geçirilerek işlemlerine başlanıldı.

 

Cezaevine gönderildi

 

Ayrıca ilimiz ve çevresindeki büyükbaş hayvanları çalan şüpheli E.S yakalanmış ve tutuklanarak cezaevine teslim edildi.


ETİKETLER :
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›