“‘Onların insanlık onuru yok muydu?’ diye sordu”

CHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçen İl Genel Meclis Üyesi Nurdanur Metin’e yönelik yapılan eleştiri ve açıklamalara tepki gösteren AK Partili İl Genel Meclis Üyesi Bekir Karabacak, “‘Onların insanlık onuru yok muydu?’ diye sordu.
Bu haber 2020-11-21 09:42:37 eklenmiş ve 158 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

AK Partili Amasra İl Genel Meclis Üyesi Bekir Karabacak, CHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçen İl Genel Meclis Üyesi Nurdanur Metin’e yönelik yapılan eleştirilere sessiz kalmadı.

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak CHP İl Başkanlığının yapmış olduğu açıklamayı eleştiren Karabacak, “Merak ettiğim için soruyorum: Kurucaşile ilçemizden İl Genel Meclisi Üyesi olarak seçilen Nurdanur Metin kardeşimiz AK PARTİ ailemize katıldığı için CHP örgütü tarafından ‘Kurucaşile İl Genel Meclisi Üyeliğindende istifaya davet ediyoruz , doğru olan ve insan onuruna yakışanda budur’ diye eleştirildi. Peki şimdi sormak lazım Nurdanur Metin kardeşimizin ayrıldığı eşi önceki dönem Kurucaşile İlçemizden İl Genel Meclisi Üyesi olarak seçildiği MHP’den istifa edip CHP’ye geçtiğinde CHP örgütleri ne düşünmüştü? Ayrıca İyi Partiye iradeleri dışında Genel Başkanlarının emri ile kiralanan 20 milletvekilini halk seçmemiş miydi, onların insanlık onuru yok muydu?” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın İl Genel Meclisi Üyesi Bekir Karabacak Nurdanur Metin
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›