Kozcağız’daki yatırımları incelediler

Kozcağız Beldesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız-Bartın bölünmüş yolu, Kozcağız Barajı ve Bartın Kadın Mesleki Eğitim ve Beceri Merkezi inşaatında çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi.
Bu haber 2020-11-20 09:34:42 eklenmiş ve 164 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kozcağız Beldesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. İlk olarak AK Parti Belde Başkanı Orhan Acıbal ile birlikte Kozcağız Belediyesi’ni ziyaret eden Tunç, belediye personeline çalışmalarında kolaylıklar dilerken Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman’dan da belediyenin belde de yürüttüğü çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Tunç, Belediye ziyareti sonrasında Başkan Karaman ve Acıbal ile birlikte Kozcağız Entegre Sağlık Merkezini ziyaret ederek sağlık personelimize kolaylıklar diledi.

 

Çalışmalarda sona yaklaşılıyor

 

Kozcağız-Bartın bölünmüş yolu, Kozcağız Barajı ve Bartın Kadın Mesleki Eğitim ve Beceri Merkezi inşaatını da inceleyen Yılmaz Tunç, bu incelemelerle ilgili olarak “Kozcağız-Bartın bölünmüş yolunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kozcağız Bartın bölünmüş yolu inşaatında incelemelerde bulunduk, çalışanlarımıza kolaylıklar diledik. Aynı zamanda Kozcağız Barajı ve bağlantı yolları inşaatında incelemelerde bulunduk. Bartın'da bir baraj daha tamamlanıyor. Kozcağız Barajı, sulama ile birlikte taşkın riskini de azaltacak. Kozcağız Barajında depolanacak su ile 24 bin 600 dekar tarım arazisinin sulanması sağlanacak olup Kozcağız Ovasında ve Bartın ilimizde meydana gelebilecek taşkın riski azaltmış olacak. Japonya ve Türkiye arasındaki dostluk ve işbirliğinin sembolü olarak Japonya Hükümeti tarafından Kozcağız Beldemize sağlanan hibe yardımı ile yapılan Bartın Kadın Mesleki Eğitim ve Beceri Merkezi inşaatında sona yaklaşıyoruz” ifadelerinde bulundu.

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Kozcağız
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›