Kalaycı’dan esnaf ziyareti

Koronavirüs salgını sebebiyle zor günler yaşayan esnafları ziyaret eden AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, “Biz esnafımızın her zaman yanlarındayız. Hep birlikte alınan tedbirlere uyarak bu illetten de tez zamanda kurtulacağız. Ama herkesin başta ailesi ve sevdiklerini korumak için kurallara uyması gerekir.” dedi.
Bu haber 2020-11-20 09:27:35 eklenmiş ve 123 kez görüntülenmiştir.

 

Erkan Hızoğlu

 

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Başkan Yardımcıları Ayhan Tepe ve Hayriye Çıray ile birlikte esnafları ziyaret etti.

Bartın’daki esnafın istek ve önerileri dinleyip, tedbirlere uyulması, maske, mesafe ve temizlik kuralları hususunda daha dikkatli olunması gerektiğini söyleyen Kalaycı, bereketli kazançlar diledi.

Ziyaretlerde esnafla sohbet eden Kalaycı, aynı zamanda sorunları hakkında da bilgi aldı. Ziyaretlerde ilgi ile karşılanan Kalaycı, “Bugünkü esnaf ziyaretimiz çok verimli geçti. Halkımızın ve esnaflarımızın talep ve önerilerini dinledik. Yaptığımız bu ziyaretçilerimizin de devamı gelecek. Tüm dünyada etkili olan salgın illeti nedeniyle zor bir dönemden geçiyoruz. Maalesef bu salgın herkesten çok esnaflarımızı etkiledi. Bu zor süreçte çoğu büyük ülkeler salgın karşısında aciz kalırken, Türkiye Cumhuriyeti devleti dimdik vatandaşının, işvereninin, sanayicisinin ve esnafının yanında durdu ve durmaya da devam edecektir. Bizler de kendilerine destek olmak için her fırsatta esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Bu salgın dolayısıyla yaşadığımız karanlık günleri geride bıraktığımızda hep birlikte daha güzel günlerde daha sık bir şekilde birlikte olacağız. Daha çok kucaklaşacağız. Esnaflarımızla karşılıklı iletişim içinde olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu yüzden her fırsatta yüz yüze görüşmeye çalışıyoruz. Alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarımız ile de yakından ilgileniyoruz. Dertlerini dinleyip bereketli ve güzel bir kazanç diliyor, göstermiş oldukları sevgiden, sahiplenmeden ve desteklerinden dolayı minnettar olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Biz esnafımızın her zaman yanlarındayız. Hep birlikte alınan tedbirlere uyarak bu illetten de tez zamanda kurtulacağız. Ama herkesin başta ailesi ve sevdiklerini korumak için kurallara uyması gerekir.” diye konuştu.

Ziyaretlerden büyük mutluluk duyduklarını ifade eden esnaf ve vatandaşlar da Kalaycı’ya teşekkür etti.

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı esnaf ziyareti
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›