1.’likle AK Parti teşkilatını gururlandırdılar

AK Parti Genel Merkezi tarafından Türkiye genelinde başlatılan yeni üye kaydı çalışmasında AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları Başkanlığı, “Genç Üye” alanında Türkiye birincisi oldu. Geçtiğimiz Ekim ayında Partilerine binin üzerinde yeni genç üye kazandırdıklarını söyleyen AK Parti Gençlik Kolları Bartın İl Başkanı Mücahit Demir, yıl sonuna kadar bin 500 yeni üye yapmayı hedeflediklerini belirtti.
Bu haber 2020-11-04 12:19:20 eklenmiş ve 237 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK



AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile başlatılan üye kayıt çalışmaları kapsamında Bartın Gençlik Kollarının, en başarılı birinci il olduğu bildirildi.

 

Türkiye genelinde yeni genç üye çalışmasında 51 il arasında birincilik elde eden AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları Başkanlığı, bu başarılarıyla AK Parti Bartın teşkilatını da bir kez daha gururlandırdı.

 

“Hedef 1 Milyon Üye” kapsamında diğer illere fark atarak Türkiye genelinde ilk birinci olma başarısı gösteren AK Parti Bartın İl Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir, üyelikle ilgili İstikrarlı çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

 

“İstikrarlı olmaya devam edeceğiz”

 

Demir, “Partimize yeni üye kazandırma çalışmaları kapsamında AK Parti Bartın Gençlik Kolları Başkanlığı olarak 51 il arasında Türkiye birincisi olduk. Bu başarıda emeği olan teşkilatımızın her üyesine ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum. Çalışmalarımıza, özellikle de bu başarı noktasında istikrarlı olmaya devam edeceğimize inanıyorum. Rabbimizin de izniyle bu kararlılığımız devam edecek. Bu başarı aynı zamanda İlimizde yaşayan gençlerin AK Parti’mize, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güveni ve inançları tam olduğunu gösteriyor. Tüm saflığımız ve inancımız ile bu yolda yürüdük. İnandık ki bu dava vatan davasıdır. O nedenle gençlerimizle birlikte bu yolda yürümeye devam edeceğiz. Partimizin üye sayısını düzenli şekilde artırmakta kararlıyız.” dedi.

ETİKETLER : Bartın AK Parti AK Parti Bartın Gençlik Kolları Mücahit Demir yeni üye
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›