Eşinin testi pozitif olan Vali Güner karantinaya alındı Koronavirüs uyumlu bir görüntü oluştu

Doktor olan eşinin covid 19 testi pozitif çıkan Bartın Valisi Sinan Güner, koronavirüsle uyumlu bir belirti gösterince karantinaya alındı.
Bu haber 2020-10-21 11:25:41 eklenmiş ve 128 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Bartın Valisi Sinan Güner’in, Bartın Devlet Hastanesi’nde görevli eşi Uzman Dr. Beyhan Güner’in yoğun bakımda bir hastaya müdahalesi sırasında oluştuğu tahmin edilen bulaş sonucu koronavirüs testi pozitif çıktı.

Eşiyle temaslı olan Vali Sinan Güner’in, testi pozitif olmamakla birlikte teyit amaçlı çekilen tomografisinde koronavirüs uyumlu bir görüntü oluşması nedeniyle tedbir amaçlı karantinaya alınarak ilaç tedavisine başlandı.

Vali ile ilgili 5 günlük tedavinin bitiş tarihi olan Çarşamba günü yapılacak PCR testinde çıkacak sonuca göre uygun işlemlere devam edileceği belirtildi.

Vali Güner ile eşi Beyhan Güner’in, Valilik konutunda karantinada olduğu öğrenilirken Valilik’ten yapılan açıklamada; “Vali Sinan Güner’in eşi Uzm. Dr. Beyhan Güner’in yoğun bakımda bir hastaya müdahalesi sırasında olabileceği tahmin edilen bir bulaş sonucu Covid-19 testi pozitif çıkmış, temaslısı olan Vali Sinan Güner’in testi pozitif olmamakla birlikte teyit amaçlı çekilen BT’de covid ile uyumlu bir görüntü oluşması nedeniyle tedbiren Covid-19 ilaç tedavisine başlanmış, beş günlük tedavinin bitiş tarihi olan Çarşamba günü yapılacak olan PCR testinde çıkacak sonuca göre uygun işlemlere devam edilecektir.” denildi.

 

ETİKETLER : Bartın Vali Sinan Güner Uzman Doktor Beyhan Güner koronavirüs
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›