Köy yolları daha kaliteli olacak

Bartın Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından alınan Aşağıdere-Eyüpoğlu - Karşıyaka - Eskiemirler Grup Yolu yapım işi sona erdi.
Bu haber 2020-10-17 11:04:36 eklenmiş ve 136 kez görüntülenmiştir.

 


 

Aydın Geçgen

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan talimatı ile 2005 yılından bu yana ülke genelinde uygulanan Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında 2020 Yılı yatırım programına Bartın Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından alınan Aşağıdere-Eyüpoğlu - Karşıyaka - Eskiemirler Grup Yolu yapım işi bitti.

252.000,00 TL ödenekli Aşağıdere - Eyüpoğlu- Karşıyaka-Eskiemirler Grup Yolu, Özel İdare ile yapılan protokol kapsamında 1,20 kilometre Bitümlü Sıcak Asfalt olarak tamamlanmış olup, Aşağıdere - Eyüpoğlu- Karşıyaka- Eskiemirler grup köy yolunun standardı yükseltildi.

Vali Sinan Güner, 18 yıldan beri kırsal alanların kalkınması ve altyapı sorunlarının giderilmesi için her türlü desteği esirgemeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, bu yatırımın İlimize kazandırılmasında emeği geçen TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç'a, ayrıca Merkez  İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen üyelerine, Birlik personeline ve İl Özel İdaresine teşekkür etti.


ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği KÖYDES
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›