DEVA'dan sessiz sedasız kongre!

Siyasi partilerin “düğün” ve “demokrasi şöleni” olarak nitelendirdikleri kongre süreçlerini kent merkezinde bulunan il binasında gerçekleştiren Deva Partisi, Merkez İlçe Kongresi’ni sessiz sedasız tamamladı.
Bu haber 2020-10-15 09:36:21 eklenmiş ve 174 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Demokrasi ve Atılım Partisi’nde (DEVA)  kongre süreçleri başladı.

 

Bartın teşkilatının ilk olarak Amasra İlçe Kongresiyle başlayan kongre süreci, Bartın Merkez İlçe Kongresi ile devam etti.

 

Geçtiğimiz hafta sonu kongrelerini tamamlayan DEVA Partisi, Merkez İlçe ve Amasra İlçe 1. Olağan Kongreleri yaparak Başkan ve Yönetimlerini seçti.

 

Kongrelerde Kurucu Merkez İlçe Başkanı Türkan Aydın ile Amasra’da Kurucu İlçe Başkanı Ayşe Topuz Göktepe güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

 

Türkan Aydın Başkanlığındaki Deva Partisi Bartın Merkez İlçe yönetimi Zabit Sadık, Fadime Gülcan Cumur, Özcan Köseoğlu, Kurtuluş Çakır, Meryem Kiper, Ömer Kaya, Ümit Özgüç, Ahsen Karayormuk, Burak Çakmak, Gözde Mutlu Cezayirli’den oluşurken Ayşe Topuz Göktepe Başkanlığındaki Amasra Merkez İlçe yönetiminde ise Ali Topal, Huriye Dalka, Mehmet Sarıhan, Gonca Çınarlı, İsmail Uzun, Recep Kaan Orhan yer aldı.

 

Oluşturulan yönetim listelerinde AK Parti ve MHP’den istifa ederek DEVA Partisi’ne geçen isimlerle birlikte siyasete yeni başlayan isimlerin de yer aldığı öğrenildi.

 

Anlam verilemedi

 

Amasra’da ve Bartın İl Binası’nda yapılan kongrelerin kamuoyundan ve basından habersiz yapılmasına anlam verilemezken sessiz sedasız geçen kongre süreçleri şaşkınlık yarattı.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın DEVA Partisi kongre
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›