“Şehit aileleriyle bir aradayız”

Vali Sinan Güner ve eşi Uzm. Dr. Beyhan Güner, Şehit J.Er Gürdal Çakır’ın ailesini ziyaret etti. Vali Güner, şehitlerimizin ailelerinin milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleri olduğunu ifade etti.
Bu haber 2020-10-14 09:31:34 eklenmiş ve 140 kez görüntülenmiştir.

 

 

 Bartın Valisi Sinan Güner ve eşi Uzm.Dr. Beyhan Güner, Şehit Ailelerimize gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında bugün ilk olarak Merkezde bulunan Şehit J.Er Gürdal Çakır’ın ailesini ziyaret etti. Ziyarette Vali Yardımcısı Adem Topaca, İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş,  İl Jandarma Komutanı J.Alb. Fahri Semiz ile İl Müftü Vekili Hulusi Güner hazır bulundu.

Vali Güner ve Eşi Hanımefendi Uzm. Dr. Beyhan Güner, Şehit J.Er Gürdal Çakır’ın  ailesiyle bir süre sohbet etti. İl Müftü Vekili tarafından  Şehit J.Er Gürdal Çakır’ın ve tüm şehitlerimizin ruhuna okunan duanın ardından  Vali Güner,  şehitlerimizin  ailelerinin  milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleri olduğunu ifade etti.

Ardından Vali Güner ve beraberindekiler  Şehit Ast.Kıdemli Çavuş Hayri Karaman’ın Merkez Uzunöz Köyünde bulunan ailesini ziyaret etti.

Vali Güner, “Milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip olan şehitlerimizin emaneti olan kıymetli ailelerimizin her daim yanında olmak bizler için vefa borcudur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle vatanın bölünmez bütünlüğü için  canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz” dedi.


ETİKETLER : Bartın Bartın Valisi Sinan Güner şehit aileleri
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›