İnkumu, en kalabalık kışını yaşayacak

Koronavirüs nedeniyle büyük şehirlerden Bartın’ın İnkumu tatil beldesine kaçan yazlıkçıların birçoğu uzaktan eğitimin de etkisiyle geri dönmedi. Bu kışı İnkumu’nda geçirmeyi planlayan birçok kişinin sezon bitiminde kepenk kapatan marketlerin açık kalması için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.
Bu haber 2020-10-14 09:27:17 eklenmiş ve 137 kez görüntülenmiştir.

 

 

Özel Haber -Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Yaz sezonunda başta Ankara, İstanbul ve Karabük başta olmak üzere binlerce günübirlikçi tatilciyi ağırlayan İnkumu, bu yıl en kalabalık kışını yaşayacak.

İnkumu’nda  yaz tatilini geçiren birçok yazlık sahibi, koronavirüs vakalarının artmasıyla tatillerini uzatarak, evlerine dönmeyi erteledi.

Koronavirüs nedeniyle okulların uzaktan eğitime devam etmesi ve diğer illere göre Bartın’da pandeminin durağan seyretmesi de yazlıkçıların tatillerini uzatmasına neden oldu. 

Geçtiğimiz yıllarda tatil sezonunun ardından tekrar evlerine dönen yüzlerce yazlıkçılar, şimdi ise kış sezonunu da İnkumu’nda geçirmeye hazırlanıyor.

Pandemi ve çocukların uzaktan eğitim süreci ile diğer illerden gelen ve yazlıklarında kalmaya devam ediyor.

Bu kışı İnkumu’nda geçirmeyi planlayan birçok kişinin sezon bitiminde kepenk kapatan marketlerin açık kalması için girişimlerde bulunduğu öğrenildi.

Pandemi sürecinde büyük illerdeki vaka artışı göz önüne alındığında İnkumu’nun yaz-kış yaşanılacak bir tatil beldesi olduğu da ispatlanmış oldu.

 

 

 

ETİKETLER : Bartın İnkumu pandemi yazlıkçılar tatilciler
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›