Kalaycı: "Bakanlığa sorulması gerekirdi"

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Bartın Valisi Sinan Güner ile İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun arasında polemik konusu olan ve kamuoyunda da çokça konuşulan “Büyükkıran Dosyası”yla ilgili soruya yanıt verdi.
Bu haber 2020-09-29 09:23:31 eklenmiş ve 142 kez görüntülenmiştir.

Bartın’ın dijital ekranı Bartın Dijital TV’de yayınlanan Ahmet Oktay’la Enine Boyuna Programı’nın konuğu AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı oldu.

Bartın Valisi Sinan Güner ile İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun arasında polemik konusu olan ve kamuoyunda da çokça konuşulan “Büyükkıran Dosyası”yla ilgili soruya yanıt veren Kalaycı, “İl Genel Meclisimiz oy birliği ile dosyayı Vali Bey’e iade etti. Kesinlikle yatırıma karşı olan bir Meclis yok. Valimiz de İl Genel Meclisimiz de yatırıma karşı değil. Herkes Bartın’a doğru bir şekilde yatırım yapılmasını istiyor. Oradaki ihtilaflı bir durumu, Bakanla konuşarak basit şekilde cevabı alınabilirdi. Olmadı. Bundan sonra inşallah iletişim kopukluğu yaşamadan istişare ile bu işlerin üstesinden geliriz. Bakanlığa Vali Bey’in sorması gerekirdi. Bu arada Sayın Valimiz çok başarılı bir Vali. Kesinlikle yanlış anlaşılmasın. Meclisimiz çok başarılı bir Meclis. Böyle şeyler olabilir” dedi.

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı Bartın Dijital TV Ahmet Oktay'la Enine Boyuna
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›