Pandemi İl Koordinasyon Kurulu toplandı

Vali Sinan Güner Başkanlığında Pandemi İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.
Bu haber 2020-09-25 10:04:48 eklenmiş ve 132 kez görüntülenmiştir.

 

 

12 Divan Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Garnizon Komutan Vekili Dz. Albay Erkan Şahin, Belediye Başkanı Cemal Akın, Rektör Prof.Dr. Orhan Uzun, Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, İlçe Kaymakamları, ilgili Kurum Müdürleri, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ile Meslek Kuruluşları temsilcileri katıldı.

Toplantının ilk bölümünde İl Sağlık Müdürlüğünce Covid-19 salgınına karşı İlimizde yürütülen çalışmalar ve salgın ile ilgili güncel istatistiki verilere ilişkin sunum yapıldı. Ardından İlimizde Hayat Eve Sığar (HES) uygulaması ve karantina yurduna ilişkin konular görüşüldü.

İkinci bölümde İlimiz Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası, Kahveciler ve Şerbetçiler Odası, Berberler ve Kuaförler Odası, Minibüsçüler Kooperatif Başkanlığı ve Özel Halk Otobüsleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanlarının katılımı ile sürece katkı sağlayacak görüş, önerilerinin değerlendirildiği  toplantı, 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız ile ilgili ilave tedbirlerin görüşülmesiyle sona erdi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Valiliği Pandemi Kurulu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›