Başkan Akın: “Erken seçim ihtiyacı olduğuna inanmıyorum”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kongre süreçlerine ilişkin açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, kamuoyunda sıkça konuşulan erken seçim tartışmaları ile ilgili de “Erken seçim ihtiyacı olduğuna inanmıyorum” yorumunu yaptı.
Bu haber 2020-09-17 14:27:44 eklenmiş ve 187 kez görüntülenmiştir.

 

Bartın’ın dijital ekranı Bartın Dijital TV’de yayınlanan Ahmet Oktay’la Enine Boyuna Programı’nın canlı yayın konuğu olan Belediye Başkanı Cemal Akın, erken seçim sorusu üzerine de önemli açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kongre sürecine ilişkin de bilgiler veren Başkan Akın, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin delegesiyim. 47 yıldır da siyasetin içinde olan bir kardeşinizim. Tüm Türkiye’de il ve ilçe kongreleri başlıyor. İnşallah kısa sürede tamamlanacak. İlimizde de 19 Eylül‘de Kurucaşile’de, 20 Eylül’de Amasra, 26 Eylül’de Merkez ve 27 Eylül’de Ulus ilçemizde olmak üzere kongrelerimizi tamamlayacağız. Kongrelerimizin ülkemize ve Bartın’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Koronavirüs nedeniyle kongre süreleri çok kısa tutulacak. Gerekli önlemler alınarak gerçekleştirilecek.

Erken seçim ihtiyacı olduğunu düşünmediğini ifade eden Başkan Akın, “Erken seçimin kime faydası olacak. Şuanda bu vatanın bekası için yapılan işler var. Yapılması gereken de işler var. Cumhur İttifakının seçtiği Cumhurbaşkanı görevinin başındadır. Erken seçim ihtiyacı olduğuna inanmıyorum. Dış politika ve ekonomi politikalarında birlik olmak zorundayız. Sürekli seçimi ülke gündeminde tutmanın kimseye faydası yok. Her hafta genel Merkezimize giderim. Genel seçimin 2023 Haziran ayında olacağı ifade ediliyor. Ben de seçimlerin zamanında yapılması gerektiğini düşünüyorum” yorumunda bulundu.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›