Akın: “Ekiplerimiz düzenli olarak çalışmalara devam edecek”

Bartın Belediyesi yeni koronavirüs önlemlerini sıklaştırdı. Bartın Belediyesi Hizmet Binası, Bartın Şehirler Arası Otobüs Terminali, Gazhane Kültür Parkı ve Bartın Limanı’nda dezenfekte çalışması gerçekleştiren Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz hafta sonunda da tüm çocuk parkları, yaşam merkezleri, otobüs bekleme durakları, piknik alanları ve müzelerde çalışmalarını sürdürdüler.
Bu haber 2020-03-16 15:46:14 eklenmiş ve 320 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Çin’in Wuhan kentinde başladıktan sonra tüm dünyada hızla yayılan ve Türkiye’de de rastlanılan korona virüsüne karşı Bartın Belediyesi de dezenfekte çalışmalarını artırdı. Vatandaşların ortak kullanım alanları ile vatandaşların yoğun kullandıkları bölgeler Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilaçlanarak dezenfekte ediliyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, halkın sağlığı için yoğun olarak kullanılan alanlarda dezenfekte işlemlerine devam ettiklerini söyledi.

Akın açıklamasında “ Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri ve Bartın Belediyesi Özel İnkumu Halk Otobüslerimize ait 81 aracın dezenfekte edilmesi ile başlatmış olduğumuz çalışmalara Bartın Belediyesi Hizmet Binası, Bartın Şehirler Arası Otobüs Terminali, Gazhane Kültür Parkı ve Bartın Limanı’nı ile devam etmiştik. Geçmiş olduğumuz hafta sonunda ise Vatandaşların ortak kullanım alanları ile vatandaşların yoğun kullandıkları bölgeler olan çocuk parkları, yaşam merkezleri, otobüs bekleme durakları, piknik alanları ve müzelerde çalışmalarımızı sürdürdük. Ekiplerimiz düzenli olarak çalışmalara devam edecek.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›