Zabıta Müdürlüğü ekiplerinden fiyat-etiket denetimi

Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs salgını nedeniyle bazı ürünlerde anormal fiyat artışları olduğu yönündeki iddialara karşı marketler ile toptan ve perakende ürünler satan işyerlerini denetledi, fiyat-etiket kontrolü gerçekleştirdi.
Bu haber 2020-03-16 15:44:16 eklenmiş ve 330 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Korona virüs salgınını önlemeye yönelik çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Bartın Belediyesi fahiş artışlar olduğu yönündeki şikâyetler üzerine kent merkezindeki marketlerde fiyat denetimleri gerçekleştirdi.

 

Genel temizlik ve gıda malzemelerinin fiyatlarını denetleyen Bartın Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kurallara uyulmadığı takdirde cezai işlem uygulayacaklarını belirtti.

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bartın Belediyesi olarak tüm dünyada hızla yayılan ve Türkiye’de de rastlanılan korona virüsüne karşı tüm mücadelemizi veriyoruz. Bir yandan ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmaları yürütürken bir yandan da bazı ürünlerde anormal fiyat artışları olduğu yönündeki iddialara karşı önlemler alıyoruz. Zabıta müdürlüğü ekiplerimiz fahiş artışlar olduğu yönündeki şikâyetler üzerine kent merkezimizde denetimler gerçekleştirip uyarılarda bulundular. Koronavirüsten kaynaklı yaşanabilecek fiyat artışlarının önüne geçmek ve vatandaşların güvenli alışveriş yapabilmeleri için denetimlerimiz aralıksız şekilde devam edecektir.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın koronavirüs Zabıta Müdürlüğü
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›