Önlemler artırıldı

Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Bartın Belediyesi Hizmet Binası, Bartın Şehirler Arası Otobüs Terminali, Gazhane Kültür Parkı ve Bartın Limanı’nda dezenfekte çalışması gerçekleştirildi.
Bu haber 2020-03-16 09:45:44 eklenmiş ve 326 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

Bartın Belediyesi yeni koronavirüse karşı önlem amaçlı özelikle vatandaşların yoğun kullandığı alanlarda dezenfekte çalışması başlattı.

 

Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Bartın Belediyesi Hizmet Binası, Bartın Şehirler Arası Otobüs Terminali, Gazhane Kültür Parkı ve Bartın Limanı’nda dezenfekte çalışması gerçekleştirildi.

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yapılan çalışmalar ve alınan tedbirler kapsamında vatandaşların virüslerden olabildiğince uzak tutulmasını hedeflediklerini söyledi.

 

Başkan Akın, açıklamasında “Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan yeni koronavirüs salgınının Türkiye’de de görülmesinin ardından Bartın Belediyesi olarak bizlerde önemlerimizi artırdık. Yapmış olduğumuz çalışmalar kapsamında vatandaşlarımızın yoğun kullandığı Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri ve Bartın Belediyesi Özel İnkumu Halk Otobüslerimize ait 81 araç dezenfekte edildi.  Belediye Hizmet Binamızda vatandaşlarımızın kolayca ulaşım sağlayabileceği alanlara el dezenfektanları yerleştirildi. Belediye Hizmet Binamız, Bartın Şehirler Arası Otobüs Terminali, Gazhane Kültür Parkı ve Bartın Limanı’nda dezenfekte çalışması gerçekleştiren ekiplerimiz, çalışmalarını park alanları ve umumi tuvaletlerde de sürdürecekler.

 

Temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları devam edecek

 

Bu çalışmaların yanı sıra 17 Mart 2020 tarihinde açılacak olan Bartın Belediyesi Ebru, Camaltı, Kaligrafi, Tesbih, Naht Eserleri Sergisi, 24-30 Mart 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 26. Uluslararası Bartın Tiyatro Festivali, 1-2 Nisan 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek 6. Halk Dansları Şöleni ileri bir tarihe ertelenirken, Bartın Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, Halk Dansları Topluluğu, Şehir Tiyatrosu, Çini, Ebru, Resim, Engelsiz Ritim, Piyano, Tespih, Bando, Camaltı Boyama, Kaligrafi, Robotik Kodlama, Maket, Naht, Yabancı Dil, Step-Aerobik, Güreş, Tenis, Basketbol, Masa Tenisi kurslarına 20 Nisan 2020 tarihine kadar ara verildi. Gün içerisinde birçok turisti ağırlayan Bartın Belediyesi Kent Müzemiz ile Bartın Belediyesi Kemal Samancıoğlu Etnografya Müzemizi 21 Nisan 2020 tarihine kadar ziyarete kapattık. Halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda ve toplu taşıma araçlarımızda, temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını düzenli şekilde devam ettireceğiz.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi koronavirüs
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›