Bartın TSO’dan OSB'de faaliyet gösteren sanayicilere ziyaret

Beraberindeki heyetle birlikte Bartın Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Sanayicileri ziyaret eden Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, üretim yaparak hem ilimiz hem de ülke ekonomisine katkı sağlayan firmaların üretim planları, talepleri ve sorunları hakkında bilgiler aldı.
Bu haber 2020-03-13 16:56:14 eklenmiş ve 265 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ve beraberindeki heyet Bartın Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Sanayici üyelere ziyarette bulundu.

 

Ziyarete TSO Başkanı Halil Balık, Başkan Yardımcıları Fatih Mehmet Kanbur, Sami Karakaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Cem Yıldız, Keramettin Şenkal, OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu, Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara ile Dış Ticaret Birimi Sorumlusu Muratcan Ekmekci katıldı.

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ve beraberindeki heyet, Öz-Madeş Madeni Eşya San.ve Tic.A.Ş., Bardo Mobilya San.ve Tic.A.Ş., Şanver Helva ve Şekerleme İml.San. Tic.Ltd.Şti., Öz-Tem Orman Ürünleri San.ve Tic.Ltd.Şti. ile Sayacılık sektöründe faaliyet gösteren Ramiz Tarhan'ı ziyaret ederek firma temsilcileri ile bir araya geldi.

 

Üretim yaparak hem ilimiz hem de ülke ekonomisine katkı sağlayan firma ziyaretlerinde firmaların üretim planları, talepleri ve sorunları ele alındı.

 

Üye ziyaretlerinin firmalar tarafından son derece memnuniyetle karşılandığını belirten TSO Başkanı Halil Balık, “OSB de bulunan firmalarımız Bartın için üretim, istihdam ve katma değerde önemli yere sahip. Üyelerimizi ziyaret ederek onlarla fikir alışverişinde bulunmaya onların sorunlarını dinlemeye istek ve önerilerini almaya öncelik vereceğiz. Firmaların üretim, satış, ithalat ve ihracat konularında yaşadıkları sıkıntıların giderilmesi için oda olarak yapılabilecek her şeyi yapmaya hazırız. Büyümenin ve gelişmenin tek yolu üretim bunun bilincindeyiz. Ziyaretlerimiz firma sahiplerini son derece memnun etti. Karşılıklı sohbet ortamında geçekleşen ziyaretimizde oda çalışmalarımız, projelerimiz ve faaliyetlerimiz hakkında da kendilerine bilgi verdik. Üyelerimiz ile ilimiz ve bölgemizin gelişmesi ve kalkınması için her zaman irtibatta olmaya ve ortak akılla hareket etmeye devam edeceğiz.'' diye belirtti.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın TSO Halil Balık OSB
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›