“Laf olsun diye siyaset yapmıyoruz”

Kozcağız’da esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam eden Saadet Partisi Kozcağız Belde Başkanı Yurdanur Akgün, “Bizler laf olsun diye siyaset yapmıyoruz. Bizler birileri zengin olsun, birileri cebini dolduralım, hısım akrabalarımızı, kaytaralım, onları ayrı tutalım, devlet malını, mülkünü yasaların bize verdiği ölçüde israf etmeden, hak yemeden nasıl eşit şekilde dağıtırız diye sahada o düsturla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.
Bu haber 2020-03-11 16:40:17 eklenmiş ve 202 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Erkan Hızoğlu

 

“Seçimden seçime vatandaşların sorunları dinlenmez” diyerek hemen hemen her gün esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Saadet Partisi Kozcağız Belde Başkanı Yurdanur Akgün, hem sorunları hem de talepleri dinlemeye devam ediyor.

 

Son olarak geçtiğimiz gün bir saya atölyesini ziyaret eden Akgün, ziyaretlerinin ardından kısa bir değerlendirmede bulunarak şunları kaydetti:

“Beldemizde ve çevresinde bulunan tekstil, saya ve üretim yapan atölye, küçük ölçekli işyerlerini ziyaretlerimizi daha fazla çoğaltıp daha fazla bilgiler topluyoruz. Böylelikle sorunları, güzel olan üretimleri yerinde inceleyip daha fazla dersimize çalışıp bir insana bir canlıya faydalı olduğumuz zaman bütün insanlığa faydalı olduğumuz bilinciyle hareket ediyoruz. İnşallah Kozcağız Beldesi Teşkilatı olarak milletimiz bizi izlesin, merak ettiği sorunları sorsun, güzel olumlu üretime dayalı çözüm önerileri bilgi almak için bizim toplantılarımızı, faaliyetlerimizi takip etsin. Bizler laf olsun diye siyaset yapmıyoruz. Bizler birileri zengin olsun, birileri cebini dolduralım, hısım akrabalarımızı, kaytaralım, onları ayrı tutalım, devlet malını, mülkünü yasaların bize verdiği ölçüde israf etmeden, hak yemeden nasıl eşit şekilde dağıtırız diye sahada o düsturla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah yarın iktidar olduğumuzda yada herhangi bir yerde beldede yönetimi aldığımızda aynı inançla milletimize hizmet edeceğiz. Milli Görüş hizmetini milletimiz mutlaka tekrar tatması için mücadelemiz devam edecektir. Milli Görüş demek o bölgenin, o çevrenin, o beldenin kaynaklarını yerinde tespit edip, oranın halkına eşit, adaletli şekilde dağıtılması için çalışmasıdır. Şuan Kozcağız beldemizde bizler Saadet Partisi teşkilatı olarak gece gündüz dersimize iyi çalışıyoruz. Yarın seçim olduğu taktirde her şeyini tamamlamış, milletimizden oy isteme yüzü olan teşkilat olarak hazırız. Kozcağızlı kardeşlerimizden ricam Kozcağız Saadet Partimizi mutlaka izlesinler ziyaret etsinler, bizler seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz. Bizi mutlaka izlemeye devam etsinler.”

ETİKETLER : Bartın Saadet Partisi Bartın İl Başkanlığı Kozcağız Belde Teşkilatı Yurdanur Akgün
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›