Bartın Belediyesi, tedbirleri arttırdı!

İnsan sağlığını ön planda tutan Bartın Belediyesi, coronavirüs (Covıd-19) ve diğer salgın hastalıklara karşı ortak kullanım alanlarını dezenfekte etti. Bartın Belediyesi İdari Hizmet binasının da belirli bölümlerine el dezenfektanı yerleştirildi.
Bu haber 2020-03-10 16:28:49 eklenmiş ve 188 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, salgın hastalıklara karşı önlem aldıklarını söyledi.
Başkan Akın’ın talimatıyla Bartın Belediyesi ekipleri; vatandaşların en çok kullandığı ortak kullanım alanı olan Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri ile Bartın Belediyesi Özel İnkumu Halk Otobüsleri , salgın hastalık, bakteri ve virüs türüne karşı etkili ilaçla hastalıklardan arındırdı.

 

Ayrıca Bartın Belediyesi İdari Hizmet binasının da belirli bölümlerine el dezenfektanı yerleştirildi.

 

Söz konusu çalışmalarla ilgili olarak açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bulaşıcı hastalıkları önlemek, halkımıza temiz ve sağlıklı seyahat imkanı sunmak amacıyla Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri ile Bartın Belediyesi Özel İnkumu Halk Otobüsleri uzman ekipler tarafından gerçekleştirilen dezenfekte çalışmaları devam ediyor.  Bartın Belediyesi İdari Hizmet binamızın belirli bölümlerine el dezenfektanı yerleştirdik. Değerli halkımıza ve çalışanlarımıza sağlıklı günler dilerim.” dedi.

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın corona
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›