Dursun ve Kayış’tan Akın’a veda ziyareti

Bartın Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevinden Kültür ve Turizm Bakanlığı Strateji ve Araştırma Daire Başkanlığına Uzman olarak atanan Fuat Dursun ve yaş haddinden emekliliğe ayrılan Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış’ı makamında ağırlayan Belediye Başkanı Cemal Akın, ilimizde vermiş oldukları hizmetlerden dolayı Dursun ve Kayış’a teşekkür etti.
Bu haber 2020-03-10 16:28:02 eklenmiş ve 301 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Haber Merkezi -Bartın Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevinden Kültür ve Turizm Bakanlığı Strateji ve Araştırma Daire Başkanlığına Uzman olarak atanan Fuat Dursun ve yaş haddinden emekliliğe ayrılan Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Başkan Cemal Akın’ın makam odasında gerçekleşen ziyarette Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kömeç de hazır bulundu. 

Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Akın, Bartın Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevinden Kültür ve Turizm Bakanlığı Strateji ve Araştırma Daire Başkanlığına Uzman olarak atanan Fuat Dursun ve yaş haddinden emekliliğe ayrılan Bartın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış’a ilimize vermiş olduğu hizmetler için teşekkür etti.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bartın Kültür ve Turizm İl Müdürümüz ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz İbrahim Kayış ile uzun zamandır birlikte çalışma imkanı bulduk. Kendilerine ilimize vermiş olduğu hizmetler için teşekkür ediyorum.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›