“Hedef grubumuz her zaman kadınlar”

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, Çakırkadı Köyü’ndeki kadınlara yönelik bir seminer düzenledi. Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülsüm Karakaş Al, hedef gruplarının her zaman kadınlar olduğuna vurgu yaparken bu tür etkinliklere de devam edeceklerini ifade etti.
Bu haber 2020-03-11 16:15:31 eklenmiş ve 189 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Çakırkadı Köyü’ndeki  kadınlara yönelik olarak sağlık, hukuk, iş ve aile danışmanlığı gibi konularda seminer düzenledi.

 

Çok sayıda emekçi kadının katıldığı seminerde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Şahin, Avukat Semdal Çınçın, Doktor Selin Özbakan, Aile Danışmanı Alev Esmer, İşkur Danışmanı Semra Akar, emekçi kadınlara bilgilendirmelerde bulundu.

 

“Etkinliklerimize devam edeceğiz”

 

Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu etkinlikte Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülsüm Karakaş Al, hedef gruplarının her zaman kadınlar olduğuna vurgu yaparken bu tür etkinliklere de devam edeceklerini ifade ederek “Her yıl emekçi kadınlarımız için neler yapabiliriz diye Kadın Girişimciler Kurulu olarak plan ve programlar yapıyoruz. Daha önceki senelerde Bartın Merkez deki emekçi kadınlarımıza Galla Pazarı’nda çorba, nohutlu pilav gibi ikramlarımız oluyordu, ayrıca fidan dikimi töreni yaparak dikili birer ağaçları olmasını amaçlamıştık. Ayrıca sığınma evindeki kadınlarımız ve çocuk evlerinde yaşayan çocuklarımıza yemekler düzenledik. Bu sene de Çakırkadı Köyündeki emekçi kadınlarımızı ziyaret ettik. Köy muhtarımız Ülviye Kaya aracılığıyla onlarla sağlık, hukuk, iş imkanları, aile ve çocuk konularında uzman katılımcılarımızın da desteğiyle bir program düzenledik. Verimli geçtiğine inanıyoruz. Hedef grubumuz her zaman kadın ve bu yolda da etkinliklerimize devam edeceğiz.” dedi.

 

Seminer sonrasında organizasyona destek olan konuşmacılara plaketleri takdim edildi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Bartın TSO Kadın Girişimciler Kurulu
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›