Kalaycı: “Birlik ve beraberlik içerisinde olmaya ihtiyacımız var”

AK Parti Bartın Teşkilatları, geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen “Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı”nda bir araya geldi. Programda konuşan AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, birlik ve beraberlik mesajları vererek “Son günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmaya ihtiyacımız var. Gün, birlik ve beraberlik günü, gün vatanda, devlete, millete sahip çıkma günüdür. Biliyorsunuz ki savaş halindeyiz. Irak’ta PKK ile savaşıyoruz, Suriye’de rejimle savaşıyoruz, Libya’da tüm dünyayla savaşıyoruz. O yüzden Türkiye’de bizlerin birlik ve beraberlik içerisinde olması ve ülkemize sahip çıkmamız lazım.” dedi.
Bu haber 2020-03-09 15:50:45 eklenmiş ve 494 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

AK Parti Bartın İl Başkanlığı tarafından birlik, beraberlik ve dayanışma amacıyla kahvaltı düzenlendi.

 

Yaşam Park’ta düzenlenen kahvaltıya; AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ümit Aksakal, Kadın Kolları Başkanı Evren Ayvaz, Gençlik Kolları Başkanı Mücahit Demir, İlçe Teşkilat Başkanları, kadın ve gençlik kolları üyeleri, AK Parti’de önceden görev yapmış il, ilçe ve belde başkanları, Belediye Başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri katıldı.

 

“Bizi top dahi yıkamaz”

 

Şehitlerimize rahmet ve yaralı askerlerimize de şifa dileyerek sözlerine başlayan AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı, ardından da teşkilat mensuplarına seslendi. Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren AK Parti İl Başkanı Kalaycı, şunları kaydetti:

 

“Kuruluşundan bugüne o kadar emek verdiniz ki, 18 yıldır partimiz girdiğimiz her seçimden zaferle çıktı. Bu zafer sizlerin sayesinde olmuştur, her birinize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Kapı kapı dolaştınız, yoruldunuz, usandınız belki ama 18 yıldır arkasına düştüğümüz, önümüze kattığımız Liderimiz, Başkanımız yine sizlerin sayesinde dünya lideri oldu. Dünya bir kez daha bir Türk lider gördü. Bunda hepinizin payı var ve hepiniz bundan dolayı onurlusunuz, gururlusunuz. Çünkü sizler 18 yıldır partimize destek verdiniz. AK Partili olmak bir ayrıcalıktır. AK Parti’de dürüstlük var, adalet var, vatan var, bayrak var, ezan var, Kur’an var, mazlumlara, mağdurlara sahip çıkmak var, sırt dönmek yok, kapılardan kovmak yok, kucaklama var, ensar olma ruhu var. Bizler birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece, aramıza fitne ve fesat sokmadığımız sürece, bizi top dahi yıkamaz, her şeye karşı olanlar yıkamaz.

 

“Ülkemize sahip çıkmamız lazım”

 

Milletimiz her şeyi şuanda alenen görüyor. Eskiden dış güçlerin, dış ülkelerin operasyonlarını seyrederdik, bugün gördük ki biz 2001’den bu yana nereye gelmişiz? Gerçekten Sayın Cumhurbaşkanımıza verdiğiniz destek çok önemli, bundan böyle de bu destek inşallah Bartın’da güçlenerek daha da devam edecek. Son günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmaya ihtiyacımız var. Gün, birlik ve beraberlik günü, gün vatanda, devlete, millete sahip çıkma günüdür. Biliyorsunuz ki savaş halindeyiz. Irak’ta PKK ile savaşıyoruz, Suriye’de rejimle savaşıyoruz, Libya’da tüm dünyayla savaşıyoruz. O yüzden Türkiye’de bizlerin birlik ve beraberlik içerisinde olması ve ülkemize sahip çıkmamız lazım.”

 

Konuşmasının ardından AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ile birlikte teşkilat mensubu kadınlara karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

ETİKETLER : Bartın AK Parti AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›