Başkan Akın, 8 Mart Kadınlar Günü programlarına katıldı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen programlara katıldı.
Bu haber 2020-03-09 15:41:11 eklenmiş ve 390 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla MHP Amasra İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltı programı, Özkan Kalafat Haute Couture, Pudra Lezzet Atölyesi ve Efe Çiçekçilik organizasyonunda düzenlenen “Kadının da Adı Var” isimli etkinlik ve Bartın Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen fotoğraf sergisine katıldı.

 

Kadınlarla kahvaltıda bir araya geldi

 

MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ile birlikte MHP Amasra İlçe Başkanlığı tarafından 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltı programına katıldı. Gün Batımı Restaurant’da gerçekleşen programda Başkan Cemal Akın İlçe Başkanı Gürkan Özengi ile birlikte programa katılım gösteren bayanlara çiçek takdim etti.

 

“Kadının da Adı Var”

 

8 Mart Kadınlar Günü münasebetiyle Özkan Kalafat Haute Couture, Pudra Lezzet Atölyesi ve Efe Çiçekçilik organizasyonunda “Kadının da Adı Var” isimli etkinlik düzenlendi.  Pudra Lezzet Atölyesinde düzenlen etkinlikte sergi ve müzik dinletisi gerçekleştirildi.  Programa katılan Başkan Akın, programa katılan sağlayan bayanlarının 8 Mart Kadınlar Gününü kutladı.

 

Kadınlar Gününe Özel Sergi

 

Bartın Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı,  8 Mart Kadınlar Günü münasebetiyle fotoğraf sergisi düzenledi. Hükümet Caddesi’nde düzenlenen etkinliğe katılan Başkan Cemal Akın, sergiyi gezerek fotoğraflar hakkında Bartın Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı üyeleri ile sohbet etti.  Gerçekleştirim oldukları anlam etkinlik için Bartın Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı üyelerine teşekkür eden Başkan Cemal Akın tüm kadınların 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutladı.

 

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›