Başkan Akın ve MHP’den Amasra’ya ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı ile birlikte MHP Amasra İlçe Başkanlığını ziyaret eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, hem Bartın hem de ülke gündemindeki konular ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Bu haber 2020-03-09 10:00:07 eklenmiş ve 180 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Amasra İlçe Yönetimi’nin daveti üzerine Amasra İlçesi’ni ziyaret etti.

 

Akın’a ziyaretinde Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İl Genel Meclis Üyesi Orhan Ölçek ve teşkilat yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Akın ziyaretinde Amasra İlçe Yönetimi çeşitli konularda istişarelerde bulundu.

 

Ziyareti ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, İl Genel Meclis Üyesi Orhan Ölçek ve teşkilat yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Amasra İlçemizi ziyaret ettik. Amasra İlçe Yönetimi ve partimize gönül veren dostlarımız ile birlikte hem ilimizin, hem de ülkemizin gündemindeki konular ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Amasra ilçemize yaptığımız ziyarette bizlere hoş sohbetleri ile ev sahipliği yapan Milliyetçi Hareket Partisi Amasra İlçe Başkanımız Gürkan Özengi’ye,  Yönetimine ve tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın Amasra MHP
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›