Toplu sözleşme imzalandı

Belediye-İş Sendikası ve Bartın Belediyesi bir yıl süreli Toplu İş Sözleşmesi taraflarca imzalandı. 28 Şubat 2021 tarihine kadar geçerli olacak sözleşme 123 personeli kapsayacak.
Bu haber 2020-03-07 09:46:42 eklenmiş ve 320 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediyesi 123 işçi personeli kapsayan toplu iş sözleşmesine imza attı. Sözleşme 28 Şubat 2021 tarihine kadar geçerli olacak.

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Başkanlığında yapılan imza törenine Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Osman Karataş, Başkan Yardımcısı Hasan Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Gazek, Belediye İş Sendikası İşyeri Temsilcisi Sedat Karpuz, Belediye Meclis Üyemiz Tuncay Maden, Mali Hizmetler Müdürü Yelda Özcan, Ruhsat Müdürü Coşkun Altay, Ar-Ge Başkanı Aykut Oktay Ulu, Hukuk İşleri Müdürü Kadriye Dika Gören ve İnsan Kaynakları Personeli Semra Köksal katıldı.

 

Belediye-İş Sendikası ve Bartın Belediyesi bir yıl süreli Toplu İş Sözleşmesi taraflarca imzalandı. Sözleşme 123 personeli kapsayacak.

 

İmza töreninin ardından açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, “Belediye-İş Sendikası ve Bartın Belediyesi arasında bir yıl süreli Toplu İş Sözleşmesi hakkında görüşmeler tamamlanarak, bugün sözleşmeyi imzaladık. Yeni Toplu İş Sözleşmesi kapsamında işçi personelimizin ücret zammı konusunda günlük yevmiyelerinin ilk altı ay 8 TL, ikinci altı ay için ise 9 TL.’lik zam gerçekleşti. Bazı sosyal haklar konusunda da iyileştirmeler yaptık. Toplu İş Sözleşmesi 1 Mart 2020 ile 28 Şubat 2021 tarihleri arasında geçerli olacak. Bartın Belediyesi olarak personellerimizin haklarının korunması ve çalışarak hak ettikleri imkânlara sahip olmaları konusunda oldukça hassas davranıyor, hak ettikleri iyileştirmeleri yapmaya gayret ediyoruz. 123 İşçi personelimizi kapsayan Toplu İş Sözleşmesinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın Toplu Sözleşme
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›