Orman Fakültesi öğrencileri, Bilim Atölyesindeydi

Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü öğrenci ve akademisyenleri, Bartın Belediyesi Bilim Atölyesini ziyaret etti.
Bu haber 2020-03-07 09:38:43 eklenmiş ve 297 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediyesi Bilim Atölyesi üniversite öğrencilerini ağırladı. Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü öğrenci ve akademisyenleri, Bartın Belediyesi Bilim Atölyesini ziyaret ederek, Fizik Öğretmeni Yücel Yüzlü’den bilim atölyesi çalışmaları hakkında bilgi aldı.

 

Atölye öğretmenlerinden Yücel Yüzlü, Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümü öğrenci ve hocalarına atölye hakkında bilgiler verirken öğrencilerin Bartın Belediyesi Bilim Atölyesinde, programlama becerisini geliştirme, algoritma oluşturma ve geliştirme, oyun tasarlama becerisi kazandırma, bilimsel düşünme ve tasarım becerilerini geliştirme, analitik düşünme yeteneği kazanımı, problem çözme yeteneğinin gelişimi,  sistematik düşünmeyi geliştirme, proje tabanlı öğrenim ve sorun giderim, 3 boyutlu düşünme beceri geliştirilmesi, üretim becerilerinin geliştirilmesi, matematiksel düşünme becerilerinin gelişmesi ve robot programlama ve sensörlerin çalışma mantığının kavranması gibi kazanımlar elde ettiklerini vurguladı.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın Bartın Üniversitesi Bartın Belediyesi Bilim Atölyesi
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›