“Yeter ki böyle devam edin”

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Bartın’a Millet Bahçesi için müjde veren AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, projeyle ilgili sosyal medyada yapılan eleştirilere yanıt verdi. Tunç, “Yapılan her güzel şeye karşı çıkmak zorunda değilsiniz, gerçi siz böyle devam ettikçe, biz daha çok güzel eserleri Bartın’a ve ülkemize kazandırırız. Yeter ki böyle devam edin.” dedi.
Bu haber 2020-03-04 15:38:30 eklenmiş ve 213 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından  açıklanan 100 Günlük Eylem Planında belirtilen  “Her İle Bir Millet Bahçesi” projesi kapsamında henüz millet bahçesi yapılmayan 11 ilden  birisi olan Bartın, nihayet  millet bahçesine  kavuşacak. 

 

İlimizde hali hazırda fidanlık olarak kullanılan alanın Millet Bahçesi olarak düzenlenmesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca uygun görüldü.

 

Irmak kenarı olması nedeniyle mutlak koruma alanında bulunduğundan başka bir tür yapılaşmanın mümkün olmadığı fidanlık, şehre değer katacak güzel bir peyzaj projesi olacağı gibi Adliye binası nedeniyle yoğunlaşacak alanın rahatlamasına da imkan verecek. Millet Bahçesi, hali hazırda fidanlık olması nedeniyle mevcut dokuyla uyumlu bir proje olacak. Günlük hayatta konsept bir bahçe, afet ve olağanüstü durumlarda da uygun bir toplanma alanı olacak.

 

Gölbucağı Mahallesi’nde bulunan alanın TOKİ Başkanlığı’nca iş ve işlemlerin yürütülmesi için Bartın İl Özel İdaresi’ne tahsisinin yapılmasının ardından ihale ve yapım süreci başlayacak.

 

“Her güzel şeye karşı çıkmak zorunda değilsiniz”

 

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla Bartın’a Millet Bahçesi için müjde veren AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, projeyle ilgili sosyal medyada yapılan eleştirilere yanıt verdi. “Hayret” diyerek sosyal medyada eleştirilere yanıt veren Milletvekili Tunç, “Sosyal medyada bakıyorum da, Bartın’a Millet Bahçesi yapılmasından çok rahatsız olanlar var. İkinci Organize Sanayi Bölgesi için Yüksek Enerji Nakil hatları ormandan geçiyor diye karşı çıktınız. Üniversite Yazıcılar’da olmaz, şehrin değişik yerlerine olmayacak bir şey dağıtalım dediniz. Amasra’ya tünele ne gerek var dediniz, barajlar tehlikeli havuz dediniz, karayolu çalışmalarında makinaları geçirmeyiz diye vatandaşı tahrik ettiniz, Bartın’a Merkez Camii yapılmasın diye gösteriler yaptınız, şimdi de Millet Bahçesi’ne karşı çıkıyorsunuz. Yapılan her güzel şeye karşı çıkmak zorunda değilsiniz, gerçi siz böyle devam ettikçe, biz daha çok güzel eserleri Bartın’a ve ülkemize kazandırırız. Yeter ki böyle devam edin.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Millet Bahçesi
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›