Bartın “güneş enerjili” sistem ile şarj oluyor

Akıllı telefonlarda yaşanan şarj sorunu için Bartın Belediyesi, Yalı Emekliler Dinlenme Evi Bahçesi ile Kaynarca Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezine de güneş enerjili şarjmatik istasyonu kurdu.
Bu haber 2020-03-04 15:26:22 eklenmiş ve 161 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediyesi tarafından vatandaşlara ücretsiz cep telefonu şarj imkanı sağlamak amacıyla şarj istasyonları kuruldu.

 

Güneş enerjisi ile çalışan ve aynı anda 8 telefonu şarj edebilen şarjmatiklerden vatandaşlardan ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

 

Çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, “Günümüzde akıllı telefonlar hayatımızın çok önemli bir kısmını oluşturmaktadır. Ortaya çıkan şarj sorununa Bartın Belediyesi olarak bir çözüm üretmek istedik. Yapmış olduğumuz çalışma kapsamında şehrimizin buluşma noktalarından bir tanesi olan Cumhuriyet Meydanına aynı anda 8 telefonu şarj edebilen şarj istasyonu kurmuştuk. Daha sonra bir adet Yalı Emekliler Dinlenme Evi Bahçesine, bir adet de Kaynarca Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi bahçesine yerleştirdik. Vatandaşlarımız bu noktalarda hiçbir ücret ödemeden telefonlarını şarj edebilecekler.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›