Koza Cafe, Bartın’a yeni soluk getirecek

Tasarımından hizmet kalitesine kadar kafecilik anlayışına yeni bir soluk getiren Koza Cafe, Kemerköprü Mahallesi İl Özel İdaresi Binası karşısında açıldı.
Bu haber 2020-02-29 11:42:53 eklenmiş ve 550 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Soğuk ve sıcak içeceklerin yanı sıra farklı tatları da müşterilerin beğenisine sunan Koza Cafe, törenle hizmete açıldı.

 

Burak Gümüştaş’ın işletmeciliğindeki Koza Cafe, menüsü ve fiyatlarıyla da vatandaşları sevindirirken Karaköy Mahallesi ve Kemerköprü Mahallesi’ndeki sosyal tesis eksikliğini de gidermiş oldu.

 

Büyük katılımla açıldı

 

Tasarımından hizmet kalitesine kadar kafecilik anlayışına yeni bir soluk getiren Koza Cafe’nin Kemerköprü Mahallesi İl Özel İdaresi Binası karşısındaki açılışına Bartın İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz başta olmak üzere iş ve siyaset dünyasından birçok isim ile davetliler ve vatandaşlar katıldı.

 

Yapılan duaların ardından açılış kurdelesini İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun ve MHP Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz ile işletme sahibi Burak Gümüştaş birlikte kesti.

 

Meclis Başkanı Dursun, konuşmasının başında İdlib’te şehit düşen askerlerimiz için başsağlığı dilerken yaralı askerlerimize de acil şifa diledi. İşletmenin Bartın ekonomisine hayırlı olmasını dileyen Dursun, “İl Özel İdaremiz karşısında hizmete giren Koza Cafe, bölgedeki eksikliği de gidermiş oldu. İşletme sahibi Burak Gümüştaş’a ticaret hayatında başarılar ve bol kazanç diliyoruz.” dedi.

 

MHP Kadın Kolları Başkanı Akmaz da yine işletme sahibine bol kazanç diledi.

 

İşletme sahibi Burak Gümüştaş da ülkemize ve milletimize başsağlığı dileyerek “Öncelikle İdlib’te Esed rejiminin hain saldırısı sonucu şehit düşen 33 askerimize rahmet ve yaralı olarak tedavileri devam eden 32 askerimize de acil şifalar diliyorum. Böylesine üzücü bir günde açılışımızı yapmayı istemedik ama çok önceden planladığımız için iptal edemedik. Ülkemizin ve milletimizin başı sağolsun.” diye konuştu.

 

Gümüştaş: “Bartın halkına en güzel şekilde hizmet vereceğiz”

 

Birbirinden güzel lezzetleri huzurlu ve ferah bir ortamda Bartın halkının beğenisine sunduklarını belirten Gümüştaş, “Vatandaşlarımızı mekanımızı görmeye davet ediyoruz. Sıcak ve soğuk içeceklerimiz, tatlı ve pasta çeşitlerimizle, birbirinden leziz tatlarla Bartın halkımızın damak zevkine hitap edeceğiz. Kafemizde deneyimli personelimiz ve kaliteli hizmet anlayışımızla Bartın halkına en güzel şekilde hizmet vereceğiz. Vatandaşlarımız doğum günü, nişan, kına, nikah gibi özel günlerinde de mekanımızdan faydalanabilirler. Temiz ve kaliteli hizmet anlayışımızdan ödün vermeden, müşterilerimiz kendilerini kendilerine ait bir mekanda hissetmeleri için çaba harcıyoruz.” dedi.

 




ETİKETLER : Bartın Koza Cafe Burak Gümüştaş
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›