Kurtkaya: “Planladığımızdan daha da hızlı geliyoruz”

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu ve İl Başkanları Bolu Abant’ta kampa girdi. Toplantıya ilişin gazetemize değerlendirmede bulunan Gelecek Partisi Bartın İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, “Bu kısa sürede gözlemledik ki halkımızın da teveccühleriyle hedeflediğimizden, planladığımızdan daha da hızlı geliyoruz. Bizle yol yürümek isteyen tüm hemşehrilerimizi muhabbetle kucaklayacağız. Yeni parti binamızda tüm hemşehrilerimizi ağırlamaktan onur duyarız.” dedi.
Bu haber 2020-02-27 15:40:28 eklenmiş ve 275 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi ve Bartın İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, Gelecek Partisi'nin Kurucular Kurulu ve İl Başkanlarının katılımıyla Bolu Abant’ta gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

3 gün süren istişare toplantısı Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun kapanış konuşması ile tamamlandı.

Bartın İl Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya yaptığı açıklamada; “Toplantımızda partimizin kurulduğu günden bugüne kadar 70 günlük süre içinde Partimizin aldığı mesafeler, teşkilat çalışmaları, önümüzdeki süreçte yapmamız gerekenler, Parti Politikaları ve Politika İzleme Kurullarımız tarafından yaptıkları sunumlarla kurucularımız ve İl Başkanlarımız bilgilendirildi. Bu kısa sürede gözlemledik ki halkımızın da teveccühleriyle hedeflediğimizden, planladığımızdan daha da hızlı geliyoruz. Rabbimize hamd olsun ki, halkımızın bu teveccühü devam ettikçe biz de onlar için gece gündüz demeden çalışacağız. Bizle yol yürümek isteyen tüm hemşehrilerimizi muhabbetle kucaklayacağız. Yeni parti binamızda tüm hemşehrilerimizi ağırlamaktan onur duyarız.” dedi

ETİKETLER : Bartın Gelecek Partisi Yasemin Dora Kurtkaya
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›