Özen: “En büyük eksikliğimiz ambulans ve itfaiye aracı”

Bartın şehir merkezi ve Amasra ilçesine olan uzaklığından dolayı Yukarısal ve çevre köylerde yaşayan vatandaşların sorunlarını dile getiren Bartın Mevren Sevdalıları Derneği (BAMESDER) Genel Başkanı Faik Özen, bölgede en büyük eksikliğin sağlık ocağı, ambulans, itfaiye aracı olduğunu söyledi.
Bu haber 2020-02-27 09:27:54 eklenmiş ve 1243 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

Bartın’ın Amasra ilçesine bağlı Mevren bölgesi Yukarısal köyünde çıkan yangının ardından, Bartın şehir merkezi ve Amasra ilçesine olan uzaklığından dolayı Yukarısal ve çevre köylerde yaşayan vatandaşların sorunlarını dile getiren Bartın Mevren Sevdalıları Derneği (BAMESDER) Genel Başkanı Faik Özen, bölgede en büyük eksikliğin sağlık ocağı, ambulans, itfaiye aracı olduğunu vurguladı.

Özen, daha önce de bu tür acı olayların yaşandığını ve bölge halkının mağduriyetini dile getirirken, kendilerinin de yetkililer ile bu konuları görüşüp, tüm mecralarda seslerini duyurmak adına ellerinden geleni yaptıklarını ve bunun için gayret gösterdiklerini bildirdi.

Özen, Genel merkezi İstanbul’da olan BAMESDER’in başta Mevren olmak üzere tüm Bartınlıların sesini duyurmak adına çaba gösterdiklerini ve bölge halkının bu çalışmalara destek olmaları konusuna da dikkat çekti.

ETİKETLER : Bartın Amasra Mevren Bartın Mevren Sevdalıları Derneği (BAMESDER) Faik Özen
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›