Başkan Akın, teşekkür belgesini teslim aldı

2018 yılı kurumlar vergisinde en yüksek beyanda bulunan mükellef arasına girerek büyük bir başarıya daha imza atan Bartın Belediyesi Liman İşletme Müdürlüğü adına teşekkür belgesini Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın aldı.
Bu haber 2020-02-25 16:44:04 eklenmiş ve 172 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediyesi Liman İşletme Müdürlüğü, 2018 yılı kurumlar vergisinde en yüksek beyanda bulunan mükellef arasına girerek büyük bir başarıya daha imza attı.

 

Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyarete gelen Bartın Defterdarı Muhammed Osman Şener, Vergi Dairesi Müdürü Levent Selçuk ve Gelir Müdürü Doğan Aydoğan, 2018 yılı kurumlar vergisinde en yüksek beyanda bulunan mükellef arasına Bartın Belediyesi Liman İşletme Müdürlüğü adına Belediye Başkanı Cemal Akın’a teşekkür belgesi takdim ettiler.

 

Ziyarette açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın; “Bartın Belediyesi Liman İşletmemiz de 2018 yılında kurumlar vergisinde yüksek beyanda bulunarak büyük bir başarı daha kaydetmiştir. Bu başarı, inşallah bundan sonrada artarak devam edecek. Çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar dilerim.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›