Akgün: “Kozcağız’da tarım ve hayvancılığı geliştireceğiz”

Kozcağız’daki ziyaretlerine tüm hızıyla devam eden Saadet Partisi Kozcağız Belde Başkanı Yurdanur Akgün, Milli Görüş iktidarında tarım ve hayvancılığı geliştirmek için çalışacaklarını ve projeler üreteceklerini söyledi.
Bu haber 2020-02-25 16:33:02 eklenmiş ve 224 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

 

Yurdanur Akgün başkanlığındaki Saadet Partisi Kozcağız Belde Teşkilatı, esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

 

Kozcağız Saadet Partisi Teşkilatı, son olarak hayvancılıkla uğrasan çiftçilerin uğrak yeri olan Topal Ali Hayvan Pazarını ziyaret etti.

 

Milli Görüş iktidarında tarım ve hayvancılığı geliştirmek için çalışacaklarını ve projeler üreteceklerini belirten Belde Başkanı Yurdanur Akgün, “Bir ülkenin bir ilin bir beldenin kalkınabilmesi için tarımda ve hayvancılıkta üreten bir toplum olmamız gerekir. Bizler Kozcağız Beldesi Saadet Partisi Teşkilatı olarak hayvancılığın beldemizde nasıl çoğaltılır, nasıl yaygınlaşması sağlanabilir bunun için araştırmalar yapıp, dersimize iyi çalışacağız. Halkımıza gerçek projeler vaat edip nasıl yapılacağını milletimize anlatmak inşallah bizler için çalışacağız. Kozcağız Saadet Partisi Teşkilatı olarak yapıcı inandırıcı milletimize umut veren projelerle gelen muhalefet olmaya devam edeceğiz. İnşallah bizler araştırıp çalışmaya devam ettiğimiz sürece Kozcağızlı kardeşlerimizin dikkatini çekeceğiz. Diğer beldelere hatta ilçelere bakarak da nüfusu ve köy sayısı daha fazla olan Kozcağız, tarım ve hayvancılık için geliştirilemeyecek bir belde değil. İnşallah ileride ilk seçimde bu projelerin sadece Milli Görüş iktidarında yani sadece Saadet Partisi iktidarında gerçekleşebileceğini milletimize anlatacağız. Kozcağız Saadet Partisi Teşkilatı olarak biz, projeleri, sorunları, sıkıntıları, çözüm önerilerimizi not almaya devam edeceğiz.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Kozcağız Saadet Partisi Kozcağız Belde Başkanı Yurdanur Akgün
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›