Bağlantı yolları sahti asfalt ile düzenleniyor

Bartın Belediyesi, Gölbucağı Mahallesi ile Hürriyet Mahallesi’ni birbirine bağlayacak olan TOKİ Köprüsü’nün bağlantı yolları için asfaltlama çalışması başlattı.
Bu haber 2020-02-22 15:46:38 eklenmiş ve 186 kez görüntülenmiştir.

 

 

Gölbucağı Mahallesi ile Hürriyet Mahallesi’ni birbirine bağlayacak olan TOKİ Köprüsü’nün bağlantı yolları Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından sahti asfalt kaplama ile düzenleniyor.

 

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşlar için hayatı kolaylaştıran çalışmalar gerçekleştirmeye devam ettiklerini ve bu kapsamda TOKİ Köprüsü bağlantı yolunda düzenleme çalışması gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

Akın, “Orduyeri Köprüsüne alternatif olan ve trafik yoğunluğunu azaltacağı düşünülen köprümüzün bağlantı yolları için başlattığımız çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Ekiplerimiz zemin tesviye çalışmaları tamamlanan bağlantı yolunu sathi kaplama ile düzenlemek üzere çalışma başlattı. Üst yapısı ve alt yapısıyla uzun yıllar sıkıntı yaşanmayacak daha güzel ve modern görünüme sahip bir Bartın oluşturmak için tüm gücümüzle gece gündüz demeden çalışıyoruz.” dedi.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›