BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDEN BURSLULUK SINAVI

Bartın Bahçeşehir Koleji, 2020-2021 eğitim-öğretim dönemini kapsayan Bursluluk Sınavı’nı 4-5-6-7. sınıf öğrencileri için bu cumartesi günü, 8-9-10 ve 11. sınıf öğrencileri için ise 29 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirecek.
Bu haber 2020-02-20 15:24:57 eklenmiş ve 283 kez görüntülenmiştir.

 

 

Nilay Meryem ÇÖMLEK

 

 

Velilerin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavı’na başvurular hız kesmeden devam ediyor.  

 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Bartın Bahçeşehir Koleji Okul Müdürü Meriyet Altun, “Bartın Bahçeşehir Koleji olarak kaliteli eğitimi 7 yıl önce ilimizle buluşturmuş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu süreçte bizimle birlikte olan ve eğitimde bizlere güvenen velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Yeni eğitim-öğretim döneminde de Bursluluk (Okula Kabul) Sınavı ile yeni öğrencilerimizin büyük ailemize katılmalarını ve bu güzel eğitim imkanlarından faydalanmalarını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Başarılı olan öğrencilerin eğitim bursu ile ödüllendirileceğinin altını çizen Okul Müdürü Altun, “Sınavda başarı gösteren öğrencilere yüzde 100’e varan eğitim bursu olanağı sunuyoruz. Ayrıca başarı sıralamasına göre tüm öğrenciler burs olanaklarımızdan faydalanabiliyor” dedi.

 

‘Kaliteli eğitim her çocuğun hakkıdır’ anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayan Altun, “Kısa bir süre içerisinde sağlanan ulusal sınavlardaki akademik başarılarımızın yanında, sosyal imkanlarımız ile Bartın’ımızın en gözde okulu olduk. Bu doğrultuda ‘Hayal ettiğin geleceğe, doğru yerden başlamak senin tercihindir’ diyor tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi okulumuza davet ediyoruz. Türkiye genelindeki tüm Bahçeşehir Koleji kampüslerinde eş zamanlı olarak gerçekleşecek sınav 4,5,6 ve 7. sınıf öğrencileri için bu cumartesi günü (22 Şubat), 8,9,10 ve 11. sınıf öğrencilerinin katılımına açık sınavımız ise önümüzdeki cumartesi günü (29 Şubat) yapılacaktır. Sınavımız ücretsiz olup tüm veli ve öğrenciler, okulumuzdan direkt başvurunun dışında dogruokul.com sitesinden online olarak ve (0378) 220 0 220 nolu hatımızı arayarak da sınavımıza kolaylıkla kayıt yaptırabilirler.” diye konuştu.

ETİKETLER : Bartın Bahçeşehir Koleji
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›