Toyota Fabrikasından Araç Desteği

Toyota’nın meslek lisesinde okuyan öğrencileri sektöre kazandırmak amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında, Sakarya Toyota fabrikası, Zonguldak Ereğli ilçesindeki Toyota yetkili satıcısına gönderdiği 1 adet sıfır kilometre arabayı Bartın Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne öğrencilerin derslerde pratik uygulamalarda yararlanabilmesi amacıyla okula hibe etti.
Bu haber 2020-02-17 14:57:38 eklenmiş ve 169 kez görüntülenmiştir.

 

 

Erkan Hızoğlu

 

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında hizmete açılan Bartın Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde faaliyette bulunan Motorlu Araçlar Teknolojisi bölümüne Toyota firması tarafından Toyota Corolla 1.8 marka araç hibe edildi.

Geçtiğimiz aylarda Bartın Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı öğretmenleri tarafından Toyota firmasına hibe araç talebinde bulunuldu.

Firma yetkililerinin değerlendirmesi sonucu öğretmenlerin hibe araç talebi olumlu karşılandı. Meslek Lisesi, 2020 yılı içerisinde hibe desteği alan 20 okul içerisinde yer aldı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Okul Müdürü Ahmet Öksüzoğlu, beraberinde alan öğretmenleri ile birlikte Sakarya Toyota fabrikasının Zonguldak Ereğli ilçesindeki Toyota Yetkili Servisine gönderdiği Toyota Corolla 1.8 marka hibe aracı teslim aldı.

 

“Çok önemli bir gelişme”

 

Anahtar teslim töreninde konuşan Okul Müdürü Ahmet Öksüzoğlu; “Mesleki eğitim ancak ilgili meslekte derinlemesine pratik yaparak öğrenilir. Bu araç öğrencilerimizin sektöre kazandırılması adına çok önemli. Hibe araçla ilgi katkılarından dolayı Toyota firması yetkililerine teşekkür ediyorum. bu aracın öğretmen ve öğrenciler için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

Milli Eğitim Müdürü’nden ziyaret

 

Aracın Bartın’a getirilmesinin ardından Bartın İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, beraberinde Müdür Yardımcısı İsa Kıral ve Şube Müdürü Mustafa Danışman ile birlikte Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanını ziyaret etti.

Sohbet havasında geçen ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Çandıroğlu, Toyota firması tarafından Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanına eğitim amaçlı olarak hibe edilen Toyota Corolla 1.8 marka araç hakkında alan öğretmenlerinden bilgi aldı.

Çandıroğlu, hibe araçla ilgili katkılarından dolayı Toyota firması yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Çandıroğlu, ayrıca bu aracın öğretmen ve öğrenciler için hayırlı olsun dileğinde bulundu.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Fuat Sezgin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Toyota
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›