Elmalık Parkı açılışa hazırlanıyor

Bartın Belediyesi tarafından tamamlanma aşamasına getirilen Elmalık Park’ta açılış hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.
Bu haber 2020-02-17 09:52:24 eklenmiş ve 229 kez görüntülenmiştir.

 

 

 

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın talimatı ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ait eski sera alanının projelendirilerek park yapılması için başlatılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Aydınlatma lambaları ile güvenlik kameralarının yerleştirildiği içinde spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk park gibi bir sosyal donatılarıyla 9 bin metrekare alana sahip park Elmalık Park’ın Mart ayında açılması planlanıyor.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, “Göreve geldiğimiz ilk gün söz verdiğimiz gibi kentimizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Kemerköprü Mahallesi Elmalık Sokak’ta bulunan eski sera alanımızda projelendirdiğimiz parkımızın son çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. İnşallah tamamlandığında çok güzel bir eser daha meydana getirmiş olacağız. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.” dedi.

Birçok sosyal donatıyı da bünyesinde barındıran Elmalık Parkı’nın Mart ayında hizmete açılacağını belirten Başkan Akın,“Yeni dönem için hazırlamış olduğumuz projelerimizi birer birer hizmete sunuyoruz. 2020 yılının ilk günlerinde Hürriyet Yaşam Merkezi ve Hürriyete Mahallesi Muhtarlık Bürosunu halkımızın hizmetine sunmuştuk. Allah nasip ederse Mart ayında Elmalık Parkı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Parkımız 9 bin metre kare alana sahip. İçinde yürüyüş yolları, çocuk oyun park, spor alanları, dinlenme alanlarını barındırıyor. Daha önce Kaynaca Spor ve Yaşam Parkı, Yalı Sevgi Parkı, Ali Baysal Parkı, Bartın Belediyesi 140 Yıl Parkı gibi birçok park alanı ilimize kazandırmıştık. Elmalık Park Projemiz ile özellikle bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın boş vakitlerini güzel şekilde değerlendirebileceği bir alanı halkımızın hizmetine sunacağız.” ifadelerini kullandı.

 

ETİKETLER : Bartın Bartın Belediyesi Belediye Başkanı Cemal Akın Elmalık Parkı
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 ›